tisdag 24 november 2009

Recept på julgodisJag har lust att göra julgodis. Jag har inte gjort det på väldigt många år, eftersom jag tycker att det inte går åt så mycket för två personer. Men man kan ju faktiskt ge bort en del. Men vad kan man göra förutom knäck? Jag tar tacksamt emot goda julgodisrecept. Helst ska det vara lite nyttigare alternativ.

Hoppas på att få en massa julgodisinspiration.

7 kommentarer:

 1. Du kan gå in på julgodis.se och läsa olika recept. Kanske det hjälper?

  Kul att du gillade min bild och tack detsamma! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Kika in på mitt inlägg
  http://pyretpepsi.blogg.se/2009/november/smatt-och-gott.html
  där har du lite gottigt!

  SvaraRadera
 3. Undrar hur det skulle funka om man gör såna där chokladgodisar, du vet, med cornflakes...smälta choklad och blanda i flingor...men ta en mörk choklad och lägg i müsli istället....gärna med en frukt i...måste nog testa det själv *L*

  SvaraRadera
 4. HAr tyvärr inga i huvudet nu, men jag ska leta.
  Vet att jag gjorde något som Laila visade i sitt program förra året, Rockey Road...
  Men det föll inte under epitetet NYTTIGT...
  Kramen

  SvaraRadera
 5. åh vi brukar baka julgodis..det är såå gott. fast har inga nyttiga tips hehe ;)

  SvaraRadera
 6. Vill oxå julbaka! Men själv vet jag inte alls vad jag ska ge mig på! Har lite recept på min receptsida, men jag skulle istället vilja testa lite nytt julbak som jag själv aldrig bakat. :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack ska du ha, kul att du gillar den :)

  Julgodis som jag och min mamma gör varje jul är polkagris blandat med blockchoklad! Vi har gjort det sedan jag var liten och det är både gott och enkelt. Köp polkagrisar och krossa sedan till önskade bitar/smulor. Värm sedan chokladen och blanda i polkagrisen. Höll sedan i små formar som du antingen ställer in i frysen eller ute! :)

  SvaraRadera