söndag 1 augusti 2010

Ur vulkanens mun


Jag har nyligen läst ut boken Ur Vulkanens Mun av Helena von Zweigbergk. Boken handlar om paret Anna och Mats, som reser till Sicilien med sina två barn, Molly och Sebbe. Resan är ett försök till att rädda Annas och Mats förhållande. Under resan håller de på att förpesta varandras tillvaro. Resan kan uppfattas som mardrömslik, litet hotellrum och dålig ventilation. Själva historien är berättat ur Annas perspektiv.  Boken känns väldigt realistisk, men en aning tjatig. Det händer liksom ingenting. Jag hade önskat något oväntat eller något spännande i handlingen. Slutet blev något helt annat än det jag trodde. Blev nästan lite besviken. Boken är dock väldigt lättläst och jag ville verkligen läsa ut den. Jag tror nog att bokhororna  är mer positivt inställda till denna bok, men jag kan ärligt inte säga så mycket om den. Jag vill ha något mer av en bok.Om du har läst "Ur vulkanens mun", vad tyckte du?

6 kommentarer:

 1. Jättefin design!
  Var gärna med i veckans blogg hos mig och vinn en intervju :) Jag gör även gratis designer :)

  SvaraRadera
 2. svar: på ögonlocket, närmast fransraden :)

  SvaraRadera
 3. SV: jag känner igen det där! Vilja tycker inte heller om att bli duschad, men vi gör små framsteg varje gång... Och att de har såhär fräscha hundduschar gör ju det hela MYCKET lättare! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, tack så mycket. Din är också jätte fin!

  SvaraRadera
 5. SVAR: Jag tycker att det kan vara mysigt att vara ute i regn ibland :) Om man har något varmt att komma in till :) Och det blir jättebra oå bild!

  SvaraRadera
 6. Sv; Det är googlebilder (: Sökte bara på label. Eller etikett.
  Hm, jag ska lägga i lite slingor för mer varierande färg. Och lite mer silverschampo behöver jag ;P det är lite kalles kaviar-färg nu (;

  SvaraRadera