lördag 24 juli 2010

Nya böcker


Idag har jag köpt två nya inbundna böcker. Det blev Emma Hambergs  Baddaren och Ramona Franssons  Mord under Tjörn Runt. Kul med nya böcker, men det känns liiiite jobbigt att låta de ligga, medans jag läser ut en annan bok. Jag vill bli klar med den så fort som möjligt, så att jag snart kan sluka en av de nya böckerna.  Sommaren är den tid  jag brukar läsa allra mest, särskilt då jag solar.

Har du något boktips att ge?

5 kommentarer:

 1. SV: Tack! Vad roligt att du gillar min blogg.
  Jag minns att jag förr brukade besöka din blogg.. du har ju haft din ett tag.

  :)

  SvaraRadera
 2. Hallå!!
  Kul att du gillade receptet!!
  Jag har läst flera böcker nu i sommar. Senast Box 21, en kriminalroman som är rätt rå. Annars har jag läst Viveca Stens nya, Anna Janssons nya och Ann Rosmans nya. Har läst Ramona Franssons tidigare, men tycker att hon skriver illa, Har tom hittat stavfel + felformulerade meningar :o((

  SvaraRadera
 3. Ja, Ann Rosman är bra, Johan Theorin gillar jag också. Om du har läst Hypnotisören och gillar den så har ju "Kepler" kommit ut med en uppföljare...

  SvaraRadera