onsdag 12 januari 2011

Tipsa mig om nyttigt godisJag ska i helgen försöka låta bli att köpa hem varken chips eller ostbågar (eller Marabou chokladkaka). Vi är två personer och alltid räcker snacks här längre än just över helgen. Det är rena fördärvet (fast fasligt gott!)! Jag vill kunna överraska min man med något annat gott. Men frågan är vad..... Jag tar gärna emot en massa tips på vad man kan köpa färdigt eller fantastiska recept.  Det är inga maträtter jag vill ha recept på, utan på några goda efterräter eller annat som kan ersätta chokladen eller chipsen.
Ös mig med en massa härliga tips!

23 kommentarer:

 1. Har tyvärr inga godis/eftrrättstips att ge dig. Vill bara önska ett härligt 2011! :lol: Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Morotsstavar är ju ganska gott att sitta och äta framför tv:n. Annars kan ni göra fruktsallad. :)


  Svar:
  Det är verkligen härligt att ha lämnat in tentan, och jag hoppas verkligen att det går bra så att man kan lämna det bakom sig.

  Tack, vad kul att du gillade bilderna :)

  Jag följer styleandlifebyleia.se, jag träffade henne förra året på blogawards :) Sen händer det att man kollar in på blondinbellas blogg ibland, men jag börjar tröttna på henne, speciellt efter konferansresan ;)

  Paradise Hotel är riktigt bra tv om man jämför med Kungarna av Tylösand. Men jag håller med, jag har sett något avsnitt av ren nyfikenhet men inget mer för det är så utflippat och hemskt.

  SvaraRadera
 3. Popcorn poppade i rikligt med chiliolja och salta med trocomare. :roll: Grymt gott!

  SvaraRadera
 4. Vad svårt... :?
  Nötter eller frukt kanske?

  SvaraRadera
 5. De va inte lätt....har samma problem här. Ja en fruktsalld gillar ju jag. Nötter och russin blandat...mums. Lycka till vännen :)

  SvaraRadera
 6. Nötter är gott!
  Solroskärnor är också smaskens.. :-)

  SvaraRadera
 7. Jag styrketränar och powerwalkar allra helst! :) Jag är utbildad idrottslärare men jobbar som språklärare.

  Fruktsallad är bland det godaste jag vet; bra alternativ som efterrätt! Gärna med vindruvor och passionsfrukt i, gör det så sött och saftigt!

  SvaraRadera
 8. -visst är det :-) ja trodde knappt på att mitt inlägg hade hamnat på förstasidan först haha jag bara "OMG" och typ trilla av stolen haha :D

  SvaraRadera
 9. Frys bananer du skivat, när dom är hårda nog kör du dom i mixer/matberedare till en jämn konsistens.. sen har du naturlig, god och nyttig glass med smak av banan dårå =)
  Gör likadant med frusna bär .. lite sorbet över det hela. Så himla gott.

  Svar: Tusen tack för dina frågor, annorlunda men spännande .. besvarar dom senare =)

  SvaraRadera
 10. Gottegris som man är så har jag inga tips på nyttiga godisar - bara hälsovådliga! :P

  SvaraRadera
 11. Hej! Jättekul att du ville delta i Dagens blogg :) Vinnaren är upp strax så kika gärna in och se om det blev du! Missa inte heller att jag startat en ny Dagens blogg tävling! ;)
  Tack igen, och ha det så bra.

  SvaraRadera
 12. Åh! kan du inte säga till sen när du fått de bästa tipsen? :) vore jättesmart. Vill också äta annat än snarr.

  SvaraRadera
 13. Tackar tackar :)
  Jag limmade den.. och har gjort ett fyrkantigt hål undertill som jag satt en tejpbit över .. Inte så svårt.

  SvaraRadera
 14. Finns det ngt gott som är nyttigt...? Det tycker inte jag.. Jag älskar allt man inte bör äta! Såg att jag inte varit här på länge.. fy mig... Får Blog lova dig så att jag inte missar!!!

  sv: Inte ett dugg ont på mig som tur va!

  Kram

  SvaraRadera
 15. Fruktsallad med goda och lyxiga frukter som vindruvor, kiwi, apelsin, melon eller vad man nu gillar och bara en liten klick vaniljglass eller vaniljsås.

  SvaraRadera
 16. Fruktsallad funkar alltid, särskilt med lite glass i.

  SvaraRadera
 17. Jag sammanställer gärna några av de nyttiga och goda tipsen jag får, men än så länge har jag inte fått så många tips om nyttigt lördagsgodis.

  SvaraRadera
 18. ja, lägg till mig på Bloglovin så missar du inte mig! Det har hänt att jag ofta har besökt trevliga bloggar, som jag gärna vill besöka igen. Jag har inte lagt till dom på Bloglovin och då har jag missat att återbesöka dom.

  SvaraRadera
 19. Åh, vad du inbjuden till blogawards? Vad kul! Jag har aldrig blivit inbjuden på någon bloggträff eller gala. Jag besöker också styleandlifebyleia.se. Precis som du börjar jag tröttna på Blondinbella. Under julen var det bara en massa inlägg om hennes middagar ute och fester. Så tråkigt.

  SvaraRadera
 20. Oj vinns massa kul man kan äta som är nyttigt. Fruktsallad funkar ju alltid men om man inte vill ha det jämt så yoghurtglass, bärpajer med en nyttigare deg, grönsaker med dipp :D

  Ja visst längtar man till våren nu!

  SvaraRadera
 21. Jag har samma problem..Vill ha nyttigt snacks. Så nu till solsidan så skala jag två morötter, skiva dom till stavar. delade en citron och pressa över morötterna och lite salt över:) det va rikigt gott. testa tom min sambo tyckte om det:)

  SvaraRadera