måndag 18 juli 2011

Bad och nya skor

Idag var jag och simmade igen i badhuset. Jag var där redan när de öppnade. Jag hoppades på att det skulle vara lugnast i bassängen då. Men tji fick jag!! Flera barnfamiljer var på plats, pappor som simtränade sina barn, killar i ring som kastade boll till varandra, barn på dynor osv. Ingen särskild bana för motionsimning fanns där. Det var bara till att försöka simma mellan alla som lekte. Men jag gav inte upp, jag skulle simma 1 km!!! Nästa gång ska jag se till att vara där på frukostsimningen istället.

Efter simningen stack jag iväg och handlade. Det var dags att fylla kylskåpet hemma. Innan matinköpet slank jag in i skoaffären, som hade REA. Där fann jag två par skor i 35, som jag ville ha. Och jag som inte skulle ha någonting, utan bara TITTA! Tills slut bestämde jag mig för det ena paret. Jag kunde inte låta bli. Det är inte ofta jag köper skor, eftersom jag så sällan hittar i min storlek.

Tills slut kom jag hem och då var det dags att fylla magen med lite mat. Det blev en fläskkotlett och sallad. Jag diskade och slappade framför datorn en stund. Efter att maten hade sjunkit ner tog jag med Yambo ut i skogen. Vi fick sällskap av hans kompis rottweilertik till sjön. Där badade de båda två. Det såg riktigt skönt ut, men än har jag inte vågat doppa mig. Undra om jag har badat innan semestern är slut...

Vad har du gjort idag?

11 kommentarer:

 1. Så härligt att få med en kompis ut i skogen.
  Här har det regnat idag men en liten tur blev det allt i morse med hundarna. Det är bara att ta på sig regnkläder. Fast ett varmt sommarregn är ganska så behagligt att promenera i.
  Kram

  SvaraRadera
 2. tacck så mycket du , blir så glad:)

  SvaraRadera
 3. Påminnelse om veckans blogg som sätts ingång idag.
  Vinnaren får en länkning på 900+ bes.
  Anmäl dig här: http://mimmiiiss.blogg.se/2011/july/bli-vecka-29s-blogg-5-vinnare.html#comment

  SvaraRadera
 4. Sv:Jag kan ärligt säga att jag också har svårt, det är lättare med texter jag kan relatera till. När jag söker lösningar på datorproblem tex så har jag inga svårigheter att förstå, men nu när jag ska läsa en bok jag inte fattar ens om jag översätter den, ja då är det svårt... Och då ska jag läsa engelska 30p i höst och tenta engelskgrammatik, har jag hört ryktesvägen. Blir en spännande höst för mig helt enkelt :wink:

  SvaraRadera
 5. Härlig dag :)

  Har du varit inom ONOFF och kikat ännu? :)

  SvaraRadera
 6. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
  http://vadfanskajagheta.se/2011/july/tisdag-dagens-blogg-2.html#comment

  SvaraRadera
 7. Nä, jag har inte varit och kikat på ONOFF. Det finns inget jag behöver köpa där och då är det ingen idé att gå in där. Då är det så enkelt att man lockas att köpa något annat.

  SvaraRadera
 8. re. ja det var riktigt roligt var det :)
  Det var kul att se dom, men lite ledsamt också..
  kram!

  SvaraRadera