lördag 9 juli 2011

Ett picknickkalasIdag har jag och min man firat våra födelsedagar tillsammans medvåra familjer. Vi gjorde en annorlunda variant i år. I flera år har vi bjudit på grillat i stugan, men eftersom den är såld, så fick vi tänka om. Det fick bli ett picknickkalas i Slottsskogen istället. Det enda som kunde gå emot oss var vädret. Vi hade tur, vädergudarna var på vår sida och bjöd på sol och uppehållsväder.


Vi hade beställt festbrickor från Ica Kvantum. Dey var fantastiskt gott! Det var rikligt med mat på faten och det blev även lite mat över. Vi fick trevliga timmar tillsammans i solen och i gräset. Lite tid spenderades även på boulespel och till att kasta frisbee. Det sistnämnda är jag inget vidare på. Inte det förstnämnda heller, men det är iallafall lättare.


Vilka fina presenter vi fick!! Jag fick presentkort på Intersport och på Nordstan, en tröja, Det fjärde offret av Mari Jungstedt (min favoritförfattare!), The Bodyshop-produkter och en fin skål från Jelly Bean (till oss båda). Man blev riktigt bortskämd idag!
Ett stort tack till alla som förgyllde vår dag i Slottsskogen!!

8 kommentarer:

 1. Det såg verkligen trevligt ut! =) Och vilka fina presenter! Blev lite avundsjuk på Pippitröjan!! =) Har velat ha en sån jättelänge, gärna i rött och vitt eller färgerna ovan!

  - Ravioli borde du käka någon gång! Det är billigt och gott, hehe.

  SvaraRadera
 2. Jag pratar inte jobb en lördagskväll egentligen, men angående intervju 2 på hotelljobbet, så ska vi höras av i början på nästa vecka =)

  SvaraRadera
 3. Man får väl gratulera er båda i efterskott :)

  Sv: Ja, vi hade jättetrevligt :)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med picknick i det gröna :-) Får önska GRATTIS till er båda på födelsedagen :D

  SvaraRadera
 5. sv: Tyvärr läskas jag, hihi.
  Du har alltid haft så fina designs på din blogg!

  SvaraRadera
 6. Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan10 juli 2011 kl. 10:53

  Grattis i efterskott! Ni såg ut att ha haft mkt trevligt.

  SvaraRadera
 7. Sv: Hon tackar & bockar & bugar =)

  SvaraRadera
 8. vad härlig er picknick såg ut :D
  kram Åsa

  SvaraRadera