fredag 8 juli 2011

Möbelflyttardag

Idag steg vi upp ganska tidigt, för här skulle det grejas. Bostaden skulle tömmas med möbler, som vi sedan skulle ta till tippen. Hjälp fick vi av Arne, som är mammas fästman eller vad man nu kallar det. Han agerade bär- och körhjälp. En mindre lastbil hyrdes på Statoil. Den blev fylld ganska snabbt. Återvinningsstationen fick  bli bland annat en dubbelsäng, ett köksbord, stolar och ett litet trädgårdsbord rikare. Efter det bar det iväg till stugan. Där hämtade vi matsalsbordet (som hos oss får agera köksbord), en dubbelsäng, trädgårdsbord och lite annat. De är inga nya möbler, men för oss blir de som det och de var också finare än de vi hade. Man känner sig ganska slö just nu. Imorgon ska jag sova ut. Det hinner jag innan vårt firande.

9 kommentarer:

 1. Svar: Andreas vill gärna behålla huset eftersom det är hans barndomshem och hans morfar som byggt, men vi får vänta att skiljas eftersom jag inte klarar lånen just nu! Så på pappret är vi fortfarande gifta, men vi är singlar och jag skall flytta.

  SvaraRadera
 2. Mumsigt det låter =)

  Mysigt att få ordning på "torpet". ;)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att förnya sig lite :-) . Även om inte möblerna var helt nya. Men är dom bättre än dom man kastade så har man ju ändå fått lite nytt :-) .

  Sv. Ja jag är glad det finns vatten att simma i för hundarna när det är så varmt ute. Bara hoppas vi slipper algblommning för då får man problem att motionera dom.

  Sköt om dig och ha en skön fredags kväll :-)

  SvaraRadera
 4. ville bara önska dig en trevlig helg :)!

  SvaraRadera
 5. Att flytta möbler brukar ta ut sin rätt :P
  Hoppas att ni får en fin dag!

  Sv: Tack så jättemycket! :)

  SvaraRadera
 6. Ja det blir så mycket roligare då... Extra motivation med nytt... :)

  Bra träning även med att flytta runt möbler... :P

  SvaraRadera
 7. Tungt att flytta möbler! Men vad kul med lite förnyelse :-) Det brukar vara tvärtom, man flyttar ut sakerna hemifrån till landet ;-)
  Hoppas du fått "sova ut" och får en härlig dag.
  Tack, jaa, man blir ju så orolig när dom har ont.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. SVAR: Vad spännande, då förstår jag!
  När jag läste fick jag en vision av en helt tom lägenhet som ni tvingades fylla med möbler från sommarstugan. :)

  SvaraRadera