torsdag 7 juli 2011

En aktiv dag


Vad jag känner mig duktig idag!! Imorse gick jag först en runda med hunden i ganska lugnt tempo,  ca 2 km.  Yambo fick ta sig ett svalkande dopp i sjön. Det såg ganska härligt ut, men jag avstod då mina badkläder inte var med. Efter hundpromenaden gick jag stavgång 2,5 km i medeltempo. Därefter blev det vila i form av surfande på datorn, matintag och shopping på ICA och hundaffären. Kl. 16.00 var det dags att vara på gymmet. Jag tog mig dit med cykeln. Cykeln togs fram efter kanske två år. Jag minns iallafall inte när jag cyklade sist. Det var ganska skönt med en cykeltur! Dock var jag ganska mör i benen på vägen hem efter den tuffa gymträningen, men det kändes ändå skönt cykla. Med cykeln fläktar det ju mer än under en promenad.  Jag är väldigt nöjd med min dag! (Och inget godis har jag ätit idag heller! Heja mig). Snart ska vi äta grillat här. Mums!

15 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter o visst är det skönt att cykla :D
  kramÅsa

  SvaraRadera
 2. Jisses vad du legat i,hihi duktiga du!Jamen vad kul, så nästa gång du behöver parfym så får du hojta till så fixar jag;)

  SvaraRadera
 3. Sv: åh så bra, då lyckades jag förmedla den rätta känslan :D

  SvaraRadera
 4. SV: ja den tårtan e galet god...vill du testa att göra den själv finns receptet på min andra blogg
  osterlenmamman.blogg.se

  SvaraRadera
 5. svar; hallongrottor går alltid hem hos dom flesta. :-)

  SvaraRadera
 6. Oj, jag blir trött bara jag tänker på det :-) Viken träningsdag ..
  TTack, ha en trevlig sommar du med!

  SvaraRadera
 7. Ujanemej vad duktig du är! Lycka till i fortsättningen också :D

  SvaraRadera
 8. Va mysigt !! Vi fick en cykel av en vän för någon månad sen och den används flitigt eftersom viggo älskar att åka där bak ! Innan dess hade jag dock inte cyklat på väldigt många år, så det var lite av en ny upplevelse för oss båda :)
  Ha en riktigt härlig dag !
  Tänk, det är redan helg igen :)

  SvaraRadera
 9. Sv: Tack så mycket och kul att du kika in :) Ha en skön sommar du med!

  www.aazl.blogg.se

  SvaraRadera
 10. Jo men de vart helt okej... ska göra fler med finbetong och då även göra dom mer skålade. Lite svårt när de är första gången. Å så vill jag ha ett stooort. de ja gjorde nu gick tyvärr sönder.

  SvaraRadera
 11. Vi grillade entrecote. Till det åt vi en god sallad.

  SvaraRadera