söndag 3 juli 2011

Kalas för en 8-åring


Idag har vi varit på kalas. Vi firade mitt brorsbarn som idagarna fyller 8 år. Syskonbarnen är helt plötsligt inte så små längre! På kalaset bjöds det på grillat och en smaskig tårta. Det var varmt (men ändå inte fööör varmt), så vi kunde hela tiden sitta ute på den fina altanen.  Om mindre en vecka kommer vi träffas hela gänget igen, för då ska jag och min man ha kalas. Man blir väl aldrig för gammal för att ha det?

13 kommentarer:

 1. kalas blir man aldrig för gammal för och kalas kan man ha när som helst :D
  kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för din kommentar på min blogg, va glad jag blev! :-)

  Jättefin blogg du har, superfint med hur du sätter ihop bilder + text i photoshop! måste ta och lära mig också! :-)

  SvaraRadera
 3. å, vilket fint fotocollage!
  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag beställde hem en av varje smak för ett tag sen. Gillade alla med kolsyra, de utan föll mig inte alls i smaken. Smakade som dåligt utblandad saft, haha. Om det är placebo eller äkta känsla vågar jag inte svara på, men har känt av lite extra energi de passen på gymmet då jag tagit en celsius innan. Nu är alla mina slut, får se om jag beställer hem ett gäng till!

  SvaraRadera
 5. Visst är det konstigt vad fort barnen växer...Härligt med barnkalas det är de bästa kalasen kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Jag tror att jag har missat några barn...Hade de inte två var? :) Kram

  SvaraRadera
 7. Svar: Hörde den inte på radion .. på tv:n!
  Och ja, jag vet det men det spelar väl ingen roll =)

  SvaraRadera
 8. Nä, sedan drygt tre år tillbaka har den ena tre barn och den andra har fortfarande två.

  SvaraRadera
 9. Nä, sedan drygt tre år tillbaka har den ena tre barn och den andra har fortfarande två. Man kan se alla mina syskonbarn på bilderna plus en av barnens kusiner.

  SvaraRadera
 10. Åh, det var länge sen man själv fick fira det årtalet!!

  SvaraRadera
 11. Klart att det inte spelar någon roll vem som sjunger Göteborgslåten. Jag tänkte bara att det kanske var roligt för dig att veta vem sångaren var.

  SvaraRadera
 12. Å, vad mysigt! Barnkalas på sommaren är något alldeles speciellt.

  Och tacktacktack, så himla snällt skrivet! Vad glad jag blir.

  SvaraRadera