söndag 3 juli 2011

Powerwalk och Celsius

Äntligen är jag på G! Jag har under senvåren inte varit särskilt aktiv med min träning. Det har varit mycket att göra på jobbet och jag har inte alls orkat träna, när jag kommit hem. Dessutom har jag i vår haft en förkylning och en stukad fot. Men nu känner jag mig taggad igen! I torsdags blev det powerwalk i ca 40 minuter och en timmes gymträning med coach. Igår blev det en timme på gymmet och imorse en powerwalk med hunden. Stackars hund, han fick inte nosa och markera revir som han helst ville.
Dagens resultat:

Att "powerwalka" har blivit min grej. Att gå så snabbt att man blir varm i hela kroppen och få upp ett flås känns skönt. Jag tror att powerwalks kan vara en bra övergång till eventuella joggingturer så småningom.

Efter att ha fått nys om drycken Celsius på nätet, blev jag sugen på att testa. Jag köpte några burkar med olika smaker på hälsobutiken här i byn. Innan min powerwalk drack jag en med Cola-smak. Jag var lite skeptisk innan, men den smakade faktiskt gott! Jag hoppas att jag har förbränt mer fett nu än om jag inte hade druckit den.

Jag hoppas på en fortsatt aktiv dag!!

16 kommentarer:

 1. Åhå, det kanske skulle vara någonting värt att testa! Beställde du från den sidan?

  SvaraRadera
 2. Sv:
  Vad kul att du är med i veckans blogg! Jag kommer meddela dig när vinnaren är dragen. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Svar: den imorse slutade på 3.68 km men ska ta en lite längre ikväll när det har blivit svalare :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du tyckte att den gjorde lite nytta! Jag brukar svettas så mycket efter att jag tagit en celsius att min ipod slutar fungera för att det kommer fukt i den. Mina favoritsmaker är Cola och Citron/Lime. :)

  SvaraRadera
 5. Titta om just du vann veckans blogg i min blogg. Om inte? då har du en ny chans nästa vecka. Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 6. Jag dricker också celsius, smaken vilda bär :) Problemet är bara att eftersom jag inte dricker kaffe eller på något annat sätt får i mig koffein så kan jag bli så otroligt snurrig av celsius. Blodtrycksfall mm. Nu har jag dock druckit x antal burkar och kroppen börjar vänja sig :)

  SvaraRadera
 7. va duktig du är,jag har börjat gå ut varje morgon innan frukost 40-60min å det är så himla skönt att komma iväg.då har jag det gjort,:) ha det underbary i veckan ska du göra nåt speciellt?

  SvaraRadera
 8. Jag köpte Celsius på hälsobutiken Life. Jag kommer definitivt dricka det fler gånger. Jag tror inte man märker någon stor skillnad på vägen efter en gång. Man ska ju även tänka på vad man äter, annars gör det ju ingen effekt.

  SvaraRadera
 9. Vad duktig du är!!!

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas verkligen att resultat på vågen kommer visa sig på vågen. Jag köpte hem smakerna: Cola, Vilda bär och Apelsin.

  SvaraRadera
 11. Jag har ju bara testat Celsius en gång, så det är ju svårt att säga redan om det gjorde någon effekt på min powerwalk imorse. Jag är iallafall nöjd med min tid.

  SvaraRadera
 12. Duktigt!!

  Är nyfiken på Celsius!! Är det inte bara en massa socker och skit i den?? Vill testa, är det värt det tro?

  SvaraRadera
 13. Ohh tack!! Dom var grymt sköna testa dom idag!!! Jag kan säga att om du gillar celsius, gå in å tävla på bloggen ;) kram

  SvaraRadera
 14. sv: Jag kan inte annat är ursäkta för så sent svar och tacka massor för din finfina kommentar! :D
  kramar sofia :)

  SvaraRadera
 15. Celsius är sockerfri. Du kan läsa mer om Celsius här:
  http://www.celsiussverige.se/vetenskap/
  Jag tycker att du ska testa!

  SvaraRadera