lördag 2 juli 2011

Vår fredagsmat


Eftersom vi ville förlänga våra känslor från våra dagar på Smögen, blev det goda räkor och varsin kräfta ikväll. Så gott det var!! Jag hade även kokt några ägg. Det är inte alltid vi har det till, men det är ju en utmärkt kombination.  En annan kväll får det bli rökt markill. Det är en annan fisk jag har börjat gilla, men den ska vara rökt. Rökt makrill på en knäckemacka. Det är inte dumt!

8 kommentarer:

 1. Åh vad sugen jag blev nu =) Mums!!

  SvaraRadera
 2. Kräftor är inte min starka sida, men rökt makrill på knäckebröd - mums mums!!

  SvaraRadera
 3. Ja det är riktigt mys :)
  Ingen av oss har heller gått och lagt oss än.
  Riktigt mys att sitta vaken i sommarnatten :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Motorsport är inte mitt stora intresse heller - men det var ändå trevligt att vara med :)

  SvaraRadera
 5. Svar: Jag älskar låten, lyssnar om och om igen .. ;)
  Jag lyssnar på mixmegapol i bilen .. =)

  SvaraRadera
 6. Sv: Jaa, typ världens sötaste! :D

  SvaraRadera
 7. Både räkor och havskräftor är ju fantastiskt gott! Vi älskar skaldjur, men äter nog allra mest på höstarna. Särskilt krabba, som är vår favorit.

  SvaraRadera