lördag 16 juli 2011

Min första lägenhet


Jag fann flera bilder på min första lägenhet (om jag bortser från mitt studentrum i Kalmar). Vad kul att jag hade fotat lägenheten utan några människor på bilderna. Hur ofta gör man det? Tyvärr missade jag att fota badrummet. Bilderna är verkligen kul att ha kvar. Jag trivdes väldigt bra i min första lägenhet, som var en bostadsrätt. Det var en 2:a på 59,5 kvm. Det var lagom stort för en singel, som jag var då. Jag minns att jag älskade min rymliga hall. Synd att den dock tog så mycket av den totala ytan. Då funkade det med furumöbler. Det är inget jag vill ha idag. Vitrinskåpet i furu har jag kvar, men jag funderar på att måla om det någon dag. Vitt hade varit fint.

Nu ska jag slå mig ner i gräset och läsa en god bok. Hoppas jag inte somnar bara. Jag känner mig lite slö efter ett tufft träningspass i förmiddags och hundpromenaderna.
Vad gör du idag?

17 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket! :)

  Ojdå, då kan du verkligen känna igen dig i inlägget antar jag. Tråkigt att höra! :( Var han sjuk från födseln eller kom det senare? Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Så härligt "retro" det vser ut.....En massa furu....osv....
  Ungefär likadant såg det ut vi min första lyta ;o)
  En sån underbar kväll det blev du.... Hoppas att du sitter ute och njuter som jag gör...
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera
 3. Så precis såg det ut hos oss också....antar att det snart blir likadant med alla vita möbler.
  Det är väl så att allt har sin tid!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Heeeeeeeej du glada sommartjej.. Hääärlig lägenhet!! Om du inte vill ha soffan kan jag gärna ta den :lol: Ser ut som en såndär man kryper upp i och bara myspyser med en härlig bok. Har du förresten läst 100 åringen som kröp ut genom fönstret och försvann :roll: ?? Kvastfria kramar S

  SvaraRadera
 5. Åh, jag känner igen mycket. Spetsgardinerna, de randiga sofforna och det avlutade vitrinskåpet. :) Min första lägenhet var en liten etta och jag bodde trångt rätt länge innan jag fick större.
  Roligt att se!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med bilder på sin första lägenhet :) Jag har tyvärr själv inga bilder på min 1:a på ynka 24,2 kvm - och tur är kanske det :P

  SvaraRadera
 7. Ja har aldrig gillat möss heller. men jisses vilka godingar de är.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig nostalgitripp!

  Svar:
  Vad snällt av dig att fråga din man. Härligt att höra att han också tycker det är en bra kamera.

  SvaraRadera
 9. Vad händer?
  Måste tänka på annat så just wondering! :)

  SvaraRadera
 10. Men att släppa en ny skiva i höst är alltid något.

  Eric har charm och han har vilja.
  Han kommer att gå långt.
  Men hur långt återstår att se? ;)

  SvaraRadera
 11. Hej hoppas du har haft en trevlig helg, vad händer i veckan nu då?

  xoxo

  SvaraRadera
 12. Hallå denna vackra sommarmorgon.
  Så fin din första lägenhet var.Härligt att ha kvar bilder på den.
  Furu ja, nog var det och är även nu väldigt poppis. Har ett hörnskåp i furu som jag funderar på att måla om... Får se vad det blir till.

  Ha en skön söndag nu och njut av sommaren.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 13. sv: super kul att du är med i dagens blogg :) meddelar när vinnaren är uppe, lycka till! :)
  kram

  För större chans att vinna kan man länka min blogg eller fråga en fråga i bloggsvar :) det är absolut inget måste men meddela mig om du gjort nåt av dessa! :)

  SvaraRadera
 14. Jag blev sambo direkt, vi flyttade ihop i en rätt stor etta med sovalkov. Vi (jag) inredde i ljusblått o rosa..

  SvaraRadera
 15. Riktigt 90-tal såg det ut, härligt :) När jag var 15 fick jag inreda mitt rum precis som jag ville, vi bytte golv, målade väggarna, allt! Det måste jag lägga upp foton på i min blogg :)

  SvaraRadera
 16. Jag har inte en bild från min första lägenhet. Ägde nämligen ingen kamera då. Inga möbler var nya, alla var lånade från höger och vänster. Stilblandningen var total! :lol: Gardiner hade jag inga och mattorna hade den förra hyresgästen lämnat kvar! En vackert belägen 2a på andra våningen i en villa vid sjön... :-)

  SvaraRadera