söndag 10 juli 2011

Min träning v. 27

Jag är imponerad av mig själv den här veckan. Jag tycker jag har varit duktig med min träning. Håll tummarna för att denna trend håller i sig. Generellt märker jag att jag får ny energi och kraft, när jag är ledig. Det är värre när jag jobbar. Jag är bra slö, när jag kommer hem från jobbet. Men nu hoppas jag på andra bullar. Under mina powerwalks denna veck, så har hunden fått vara med. Utöver de och gymträningen, så har det även blivit hundpromenader. Då har vi inte gått så raskt, utan i en ganska normal takt.undra hur jag ska lägga upp min träning nästa vecka?

8 kommentarer:

 1. Tummen upp för powerwalk! :)

  Sv: Jag tänkte börja dagen med en 17 km lång promenad, och sen ägna mig åt lite styrketräning :)

  SvaraRadera
 2. Min träning V.37? =P

  Jo men tack, det HOPPAS jag med på =)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat i sommarvärmen :-)

  SvaraRadera
 4. Har du börjat rasa i vikt? Man gör ju ofta det när man går från lite till intensiv träning. Jag vet när jag började powerwalka innan frulle för några år sen.. tror jag gick ner 2 kg/v första 2-3 veckorna..

  SvaraRadera
 5. Lite har jag gått ner, men det är synd att kalla det för att rasa ner. Muskler väger ju mer än fett, men en fettförminskning har det ite blivit. Jag tror inte att LCHD-dieten är rätt diet för mig.

  SvaraRadera
 6. Ser grymt ut! jag funderar på att göra en liknande lista på min träning varje vecka :)

  SvaraRadera