måndag 11 juli 2011

Gamla brillor!


Jag har nedsatt syn på mitt vänstra öga. Hade jag bara haft det, så hade jag sett verkligen suddigt. Vilken tur att jag har mitt högra som jag har bra syn på.  När jag har gått på synundersökning, så har jag alltid fått svaret att jag inte behöver några glasögon. När jag var 19 år (om jag inte minns fel), så var det en optiker som tyckte att jag skulle ha ett par, när jag läser (men inga optiker efter det). Det var länge sedan jag slutae använda glasögonen. Jag känner inte att jag är i behov av dom, men kanske de skulle förhindra en försämring av synen. Jag vet inte.

Här ser ni ett par glasögon, som är snart 20 år gamla. De är inte direkt snygga, eller hur?!

7 kommentarer:

 1. SV: Ja det var fantastiskt gott med glass.

  SvaraRadera
 2. Dom är ju moderna igen...själv är jag närsynt astigmatisk..ja och så lite taskigt ålderseende på det..hahaha

  Men jag gillar verkligen inte att ha glasögon..men jag har slipade solglasögon som tur är..känns lite bättre.

  Ha det gott i sommaren, kram

  SvaraRadera
 3. men vi får se, det verkar som att det blir han och jag igen!

  SvaraRadera
 4. Sådana runda har min pappa! :)

  SvaraRadera
 5. Sv: hon tackar så gott :) hon är 53 år ^^

  SvaraRadera
 6. Dem är inte alls fula - ganska smidiga och stilrena ändå :)

  Annat var det med dem riktigt tjocka bågarna! :P

  SvaraRadera