måndag 11 juli 2011

Om min måndagMin dag började med att jag gick 5 km med hunden innan frukosten. Stegräknaren tog jag på mig. Den här veckan ska jag ta på mig den varje dag, så jag får koll på hur många steg jag tar.  Efter frukosten tog jag bilen in till stan. Först skulle jag beställa bilder i en fotobutik, sedan var det dags att införskaffa nya joggingskor. Det första jag gjorde, när jag steg in på InterSport var att be om hjälp av en expedit. Jag har små fötter, så det var liksom ingen idé att börja kära ner sig i ett par innan man visste om min storlek fanns. Expediten hade koll på vilka som fanns i små storlekar. De första och även de sista  jag provade köpte jag. Det blev ett par Asics Duomax GT-2160. Vilken läcker färg på dojjorna!! De känns kaxiga. Nu tror jag att jag kommer att flyga fram under mina powerwalks. Så småningom hoppas jag att det blir joggingturer. Efter det snabba skoköpet, mötte jag upp en fd kollega. Vi hade bestämt att luncha tillsammans. Vi intog lunchen på Condeco. Jag blev lite besviken på min grekiska sallad. Den var god, men så lite man fick för 89:-! Efter lunchen gick vi på stan en stund. Efter att vi hade skilt oss åt, inköptes en ny blender från OBH Nordica. Här ska det göras en massa goda smoothies!!! Jag köpte också en receptbok och boken Istället för dig av Sofie Sarenbrant. Jag gillade Vecka 36, så jag har höga förväntningar på denna. Ikväll blir det slappestund. Kanske jag gör mig en god smoothie. Blir den lyckad, så kanske jag delar med mig av receptet.

15 kommentarer:

 1. Hej! Ja testa lite torskrecept. En annan favorit är att göra med chili och ingefära och lite kokosmjölk i foliepaket. Ska lägga upp receptet på den igen om jag lagar den i veckan!

  Och snygga skor!! =)

  SvaraRadera
 2. Svar: eller hur! älskar angelinas stora läppar! vill själv ha sådana :(

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för kommentaren hos mig. Jag tror jag finns hos Bloglovin. Ska kolla upp det i fall att! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket för dina fina ord! :)

  SvaraRadera
 5. Ja det var allt en märklig film.
  Vad gillade du inte med Brüno då? =)

  SvaraRadera
 6. Jo, det kan vi absolut göra! Jag lägger till dig direkt! :)

  SvaraRadera
 7. Ja, jag längtar verkligen till vi bestämt oss så att jag får börja utforska den! Tror inte att jag kommer bli besviken! :D

  SvaraRadera
 8. Visst är hon sööööt! :) Hon tackar nog så mycket för komplimangen! ;)

  SvaraRadera
 9. - Ja visst är det! Så himla fint och underbart.
  Vill redan resa tillbaka, har verkligen förälskat mig i staden :)

  SvaraRadera
 10. Jag tyckte att det var enbart en konstig film. Märklig humor. Jag tror inte att jag skrattade en enda gång.

  SvaraRadera
 11. ja superkul!

  Fin blogg

  Allt bra?

  kram Frida

  SvaraRadera
 12. Oj, vad du shoppat ;-)Kul :D
  Näe, det var inte hundarna som hittade svampen :(
  Trist när inte fästingmedlet håller djuren borta. Vet inte om det är extra många i år. Det känns så.
  Ha en härlig dag
  Kram

  SvaraRadera
 13. Var gärna med i dagens blogg och en kan vara du :P

  SvaraRadera
 14. men åh.. tack... :D
  vilken trevlig blogg, välskriven å intressant

  SvaraRadera