lördag 23 juli 2011

Om lördagen idag


Efter att jag hade varit och tränat ett gruppträningspass (cirkelpass idag), så åkte vi till Alingsås. Jag tycker att det är en söt liten stad och de har trevliga affärer. Vi gick runt och kikade lite grand. Jag köpte 1 hg lösviktste. Det blev ett fruktte som kallas "Sommargott". Det luktade verkligen gott, så jag ser framemot att smaka på det. Eftersom jag inte hade någon tom teburk hemma, så blev jag tvungen att köpa mig en ny burk också. På "Ur & Penn" var det REA, vilket vi älskar. En ny klocka kom jag ut med därifrån. Jag känner mig supernöjd med den! Klockan matchar vigselringen så bra. Efter shoppingen slog vi oss ner och intog mat från tacobuffén. Det var minsann längesedan jag åt det. Så gott det var!

Väl hemma tog jag ut vovven. Under promenaden kom den värsta skuren. Det blev att byta byxor, när man kom in igen. Resten av lördagen då? Ikväll ska vi käka kantarellmacka och se på film. Det blir en riktig myslördag! 

Vad har du gjort denna lördag förutom att tänka på katastrofen i Norge?

16 kommentarer:

 1. Vad mysig lördag du har haft :)

  Ikväll har vi lite gäster över :)

  SvaraRadera
 2. Hej sötis :) Nu har jag skrivit på bloggen vem som blev Veckans Blogg!
  Blev det inte du? :D bli inte ledsen sötis. Anmäl dej igen på Måndag så kanske du vinner.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Usch ja, vi har tittat mycket på nyheterna i dag. Hade tänkt åka till Stockholm, gå på Grönan och se Sommarkrysset - men allt liksom kom av sig.
  Fina grejor du shoppat, mysigt med en dag på stan.

  SvaraRadera
 4. å vad kul att du är med! resultatet får du veta på tisdag klockan 15 :wink: Hare bra tills dess :D

  SvaraRadera
 5. gott med taccos!

  svar: tack så mycket :D

  SvaraRadera
 6. Blev mackorna goda?
  Vad såg ni för film? =)

  SvaraRadera
 7. Låter som en bra dag! :)

  Var med en sväng på stan, blev lunch med en god vän och en rund på stan... sen föll jag tillbaka i Norge träsket..... tog en paus och såg film, nu snart sängen.... känner jag orkar inte titta mer, mår bara dåligt över det :(

  SvaraRadera
 8. sv: tack :D
  VERKLIGEN JÄTTE FIN BLOGG

  SvaraRadera
 9. Ja, lite shopping och god mat är bra för själen :-)
  Jag har tittat på nyheterna non-stop ... men tror ändå inte det har sjunkit in riktigt vad som verkligen har skett
  Kram och god morgon

  SvaraRadera
 10. Vilken mysig lördag du haft. Klockan var riktigt fin.

  SvaraRadera
 11. Mackorna med de smörstekta kantarellerna blev jättegoda!
  Vi såg "Åsa-Nisse Wälcom to Knohult". Den var inte särskilt bra, tyvärr. De gamla svartvita filmerna på TV om Åsa-Nisse är betydligt bättre.
  Läs om filmen här: http://www.moviezine.se/film/asa-nisse

  SvaraRadera
 12. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
  http://vadfanskajagheta.se/2011/july/sondag-dagens-blogg-3.html#comment

  SvaraRadera
 13. Jag mjölkade i morse, så vilade jag mig i 2 timmar, FÖRSÖKTE ge sonsonen mat, åkte till stan för att handla, mjölkade kväll FÖRSÖKTE ge sonsonen mat, kvällsmat och så dator för hela slanten ;-).
  Tack för titten hos mig !

  SvaraRadera
 14. Första gången jag tittar in här. Härlig blogg!
  Jag gillar dina foton!! Ska kika vidare lite nu här inne!

  XO
  caty.nu

  SvaraRadera