lördag 30 juli 2011

Prinsen och Sofia

Första dagen, när vi var i Båstad promenerade vi nere i hamnen. Det var ganska varmt och vi båda blev sugna på varsin öl. Vi slog oss ner inne på Hamnkrogen. Där njöt vi av solen och avkopplingen. Vi satt där en ganska lång stund. Jag sitter med min iPhone och helt plötsligt säger min man helt coollugnt: "Och här kommer prinsen".  Jag tittar upp och utbrister: "Va?!".  Jag förstod knappt att det var sant, men det var det verkligen. Helt otroligt!! Några livvakter syntes inte till. Prinsen och hans flickvän Sofia (är de möjligtvis sambo?) satte sig snett mittemot oss, ungefär två bord bort. Det riktigt strålade om Sofia och det syntes att hon är kär i vår prins Carl Philip. Han hade ryggen emot mig, så jag kunde inte se hans ansiktsuttryck. De satt och höll varandra i händerna en stund.


Bilderna jag tog blev inte de bästa, då jag bara fotade med min kompaktkamera, men visst kan man se att de är kära i varandra? Och visst kunde man se att Carl Philip var i fin form. Han har säkert en alldeles egen PT. Jag måste erkänna att det var kul att se dom på så nära håll.

Vad tror ni, kommer Carl Phlip gifta sig med sin Sofia?

39 kommentarer:

 1. Åh prinsen som är så himla snygg! :D

  sv: Sträckan vi gick är 5 km.. Inte så långt för många, men jag är ovan, otränad och har dålig kondis så =) Bättre än ingenting :)

  SvaraRadera
 2. Coolt att se dom på så nära håll :-)

  Jag har ingen aning om dom tänker gifta sig... Har för mig att hon inte ligger så bra till i kungahuset, va? Men det gjorde å andra sidan inte Daniel heller...
  :-)

  SvaraRadera
 3. Jag hade aldrig känt igenom honom, men å andra sidan är jag ganska ointresserad av kungahuset! :P

  SvaraRadera
 4. Kul att se dom så där...
  Ja iallafall prinsen = ))
  Han är söt !!
  Ha en mysig lördag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 5. Ja den var snygg! Finns på hoell comfort i Malmö:)

  SvaraRadera
 6. Jag har svårt att begripa denna fascination för kändisar... Jag krockade med Chris Isaac i entrén på Elite förra året, utan att bli starstruck ;-)

  Jag hoppas att de gifter sig och drar utomlands och skippar sina titlar, kungahuset är så förlegat att det är pinsamt. Ärva sitt jobb... sjukligt fenomen.

  SvaraRadera
 7. Ja du Linda det låter som den Svenska avundsjukan slagit till på stort!

  SvaraRadera
 8. Riktigt coolt att du stötte på dem, på så pass nära håll =)

  SvaraRadera
 9. Hon är så galet vacker :D

  SvaraRadera
 10. Det är hon absolut - deras avkomma kommer att bli ursnygga!

  SvaraRadera
 11. Så för att man inte är royalist så är man avundsjuk? Spännande resonemang:-) Tvärtom, jag tycker synd om dem som är så påpassade och den religionsfrihet som råder i Sverige gäller inte kronprinsessan tex. Tänk, inte ens mänskliga rättigheter som gäller alla andra i Sverige kan kronprinsessan åtnjuta (om hon vill behålla sin titel). Skilj på att vara republikan och avundsjuk - det är INTE samma sak....

  SvaraRadera
 12. Tack. :)

  Han är rätt snygg vår prins. Tyvärr är jag inte mycket för det här med kungahuset här i sverige dock.

  SvaraRadera
 13. sv; Superkul att du är med och tävlar i dagens blogg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :)

  :)

  SvaraRadera
 14. vad ska du hitta på under dagen då ?:)

  SvaraRadera
 15. Härligt när ALLA träffar en underbar partner. Prins eller inte......
  (jag är så MEGA-EMOT monarki öht och jag skulle ALDRIG ägna dom ett foto eller en tanke). Men - jag ÖNSKAR ALLA LYCKA!!!!!! Och jag tycker att det är bra kämpat av allehanda kungligheter när dom går sin egen väg. Men jag vill INTE att mina surt förvärvade skattekronor ska gå till kungahusets apanage! DET borde man oxå få välja tycker jag. Lika som man kan välja att gå ut kyrkan.

  Jag har MYCKET mer att säga i detta ämne men jag avstår.....(för nu) =)

  SvaraRadera
 16. Och nu har jag skummat igenom kommentarerna här ovan....... =)

  Ja, han är en good-looking ung man. Philip.

  Jag hoppas att dom gifter sig OM dom känner att dom hittat sin "soulmate".....
  Men stackars tjej - hon får nog lite att kämpa med......(eller emot).....*hehe* Men Philip är nog ganska stark tror jag...(trots att han kanske inte är så clever i skolan. Men man kan ju andra intelligenser som är minst lika bra egenskaper.

  Håller mkt med Linda. Det råder faktiskt religionsfrihet i landet. Men INTE för kungligheterna..*uff*..

  Den där sura Silvia är nog inte så lätt att tas med......Minns att jag tittade på tv när dom satt stela som mega-frysta piggelin-glassar och deklarerade Viktorias o Daniels förlovning. Alltså, jag skulle vara skiträdd för Silvia som svärmor. *wink*

  SvaraRadera
 17. Svar: Det korta svarta med tuppkammen älskade jag.. Men samtidigt gillade jag mitt långa röda/lila så det är svårt att välja men högst på listan står nog det korta svarta, tuppkammaktiga :)

  SvaraRadera
 18. Jag tyckte det var lite kul att se prinsen som privatperson. Jag hade inte räknat med att se honom där. Direkt excalterad blev jag inte, men kul var det iallafall.

  SvaraRadera
 19. Till motsatsen av föregående skrivit så tycker jag det är kul med kungligheter och kungahus så skoj att få uppleva Carl Philip och Sofia på så nära håll! Jag tror nog det blir giftemål mellan dem så småningom.

  kram Mia

  SvaraRadera
 20. Jag tyckte du fick suveräna bilder på dem, så kul att få se dem så nära. Vi var i Båstad med, men det var mest på genomfart på vägen hem. Visst är dte okej med länken ;)

  SvaraRadera
 21. Ja, ddet var kul att se dom så nära. Nä, jag tror heller inte att Sofia ligger så bra till i kungahuset med tanke på vad hon har jobbat med tidigare.

  SvaraRadera
 22. Ja, prinsen är rätt söt, men jag är tveksam till hur han är i sättet. Jag tror inte att han är lika social som Victoria.

  SvaraRadera
 23. Ja, Silvia är kanske riktigt farlig... Undra om det inte är hon som styr därhemma. Jag tror inte att knugen har så mycket att säga till om där. Men jag kan ju ha fel.

  SvaraRadera
 24. Det är inte varje dag man ser prinsen och Sofia, så jag förstår att du blev lite överraskad. Men på bilderna ser dem riktigt kära ut. Härligt att se! :-)

  Jag är rätt kräsen när det gäller jeans. Eftersom man ska trivas att ha på sig dom.

  //Malin

  SvaraRadera
 25. Vill bara säga. Vilken bra blogg du har och jag gillar din headliner.

  SvaraRadera
 26. Han är en riktig mumsbit, haha.

  Och vilka härliga semesterbilder du lagt upp :)

  SvaraRadera
 27. klart dom kommer att gifta sej och vem vet men nästa sommar verkar inte helt omöjligt 8)

  SvaraRadera
 28. Avkomma?
  Vad har du för människosyn?
  Det låter som om du blandar ihop
  hundar och människor.
  Vilka ämnen undervisar du i?
  Se upp!
  Hur ser du på dina elever?
  Har du barn?
  Eller bara hundar? :roll:

  SvaraRadera
 29. Astrid, Linda jobbar inte som lärare. Eller tror du att jag är Linda? Det är jag iallafall inte. Jag kallar mig för Junitjej på bloggen.

  SvaraRadera
 30. Ok, förlåt mig, jag missförstod. :oops:

  SvaraRadera
 31. Ja men vilket roligt möte du hade jag hade nog också tagit upp kameran lite diskret och snyggt och tagit lite snabba bilder på det söta paret :)

  SvaraRadera
 32. Tycker det blev riktigt bra bilder på dem :)

  SvaraRadera
 33. [...] minns väl att jag såg prinsen och Sofia, när jag var i Båstad med min man? Med en enkel kompaktkamera zoomade jag in dom från bordet [...]

  SvaraRadera
 34. [...] minns kanske att jag fotade prinsen och hans Sofia i somras. Bilderna sålde jag till Se & Hör. Av en slump upptäckte min man mina bilder på [...]

  SvaraRadera