fredag 29 juli 2011

Underbara semesterdagar!

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Båstad några dagar. Vi har haft underbara dagar där!! Tänk, man behöver inte åka långt för att det ska kännas som semester. Vi bodde i en liten stuga som tillhörde Sporthotellet i Båstad.  Därifrån tog det ungefär 10 minuter att gå ner till havet. I Båstad har vi kunnat njuta av vackra omgivningar, vackert väder, god mat, avkoppling och sol & bad.  Jag har tidigare aldrig varit i Båstad, så det var kul att äntligen komma dit. Det var mysigt där, men jag kan tänka mig att det är en ganska tråkig stad på vintern. En dag åkte vi till Torekov för att ta båten över till Hallands Väderö. Där har jag varit tidigare med fotoklubben. Jag var lite rädd ett tag att vi aldrig skulle komma fram, för det var några fasliga vågor. På Hallands Väderö strövade fåren och hästarna alldeles fritt. Man kunde komma fåren ganska nära innan de skuttade iväg.


Nu är vi hemma igen och det känns skönt också. Hunden blev jätteglad, när vi åkte och hämtade honom hos hundvakten. Det är härligt att se Yambos glädje. Naturligtvis blev vi glada över att se honom också igen. Nu ska jag fråga om han vill ut en sväng. Jag är helt hundra på att Yambo svarar ja. Eller vad tror du?

27 kommentarer:

 1. Vilka mysiga bilder =)
  Så härligt ni haft det.

  Ni kom inte nära hästarna då? :)

  SvaraRadera
 2. Välkomna hem! Vilka somriga, fina bilder. Vädret ser ut att ha varit bra och då blir ju alltid semestern ännu trevligare. :)

  SvaraRadera
 3. Hos oss regnar det heeela tiden så sjukt tråkigt! men det börja vända sig som tur! vad gör du då?

  SvaraRadera
 4. Så trist med regn! Hos oss har det inte regnat någonting alls idag, utan det har varit ett kanonväder!!
  Vi har ju kommit hem idag fråb vår lilla semester. Det har blivit en lugn slapparkväll här.

  SvaraRadera
 5. sv: det var skit gott , Ja visst kan vi det :) säg bara till när du lagt till mig :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Skönt att ni hade tur med vädret också! =)

  - Nej tyvärr fanns inte skinnshortsen kvar! Men jag hoppas det kommer in fler modeller ni i höst! :)

  SvaraRadera
 7. Dooleys smakar ungefär som Baileys. Fast lite godare enligt mig:-) Absolut värt att prova. Fina bilder från vackra Båstad. Trevlig kväll.

  SvaraRadera
 8. Båstad är mysigt, dit tänkte vi åka i helgen. Får se om det blir imorgon eller söndag :-)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 9. Vad härligt ni haft det. Bilderna talar sitt tydliga språk ;-)
  Schampot heter Ekholms Prob scampo, och det luktar som en nytjärad båt. När hundarna är torra, luktar det ingenting, bara när dom är blöta. http://www.ekholmnordic.se/pages.php/page/sweden_page på den här länken hittar du närmaste återförsälöjare, annars finns det att skicka efter.
  Det "braiga" med schampot är också, att man kan använda det ofta, och pälsen blir absolut inte torr.
  Kram

  SvaraRadera
 10. sv: hihi jo men pratar Holländska där, men holländska och tyska är rätt likt så jag förstår en del och min kille förstår rätt mycket tyska när jag pratar med honom. ;)

  SvaraRadera
 11. Så härligt ni måste haft det :)

  SvaraRadera
 12. Det var fint väder, när vi kom fram till Båstad och det var fint dagen efter. Men den dag vi skulle till Hallands Väderö, var det mulet och lite blåsigt. Vi är glada över att vi spenderade den finaste dagen på stranden.

  SvaraRadera
 13. Vilken fin blogg!

  Jag läste att du var från Gbg. Får jag fråga vart ni lämnade eran hund när ni reste bort, eller det kanske var till någon ni kände?
  Jag håller på och letar efter lämplig hundvakt till min hund. Eftersom jagg inte känner någon här i Gbg, så kan det ju vara bra och veta om något bra ställe ifall det skulle bli aktuellt att man skulle behöva åka iväg.

  kram

  SvaraRadera
 14. Vilka underbara bilder! :D

  SvaraRadera
 15. Vi lämnade vår hund hos en som vi känner. Han har passat vå Yambo tidigare, så vi visste att det skulle funka bra.Tyvärr känner jag inte till något bra hundpensionat i Göteborg. Kan du inte sätta upp lappar om att du behöver hundvakt i området där du bor? Det är ju alltid bra att träffas innan, så man vet att det är en person man kan lita på. Jag skulle aldrig lämna min hund hos någon, som inte är hundkär.

  SvaraRadera
 16. Oj vilken idyll! Måste nog bosätta oss i Skåne någon gång. Lund tex är ju bara SÅ fint :-)

  SvaraRadera
 17. sv. Tack, vi tyckte med den passade in.

  Åh, lite avundsjuk jag blir på dina bilder, jag vill med ha sol och få sola och bada..

  SvaraRadera
 18. Härliga bilder !

  SV: Ja de lutar fasiken åt den lilla svarta ;)

  SvaraRadera
 19. ja de e mycket strul där, du menar väl att ja skulle blogga på ett webhotell, egen domän har jag ju redan :)

  SvaraRadera
 20. vilka härliga semesterbilder :D..nu längtar jag ännu mer till Halland o dess landskap som ska besökas nästa år
  kram Åsa

  SvaraRadera
 21. sv Han kommer bli mördad i fängelse, de har redan satt ett pris på honom

  SvaraRadera
 22. Härliga bilder! Ni ser ut att ha haft en skön semester.

  SvaraRadera
 23. Just det!! Jag menade webbhotell. Jag använder webbhotellet mortfiles.se och det är verkligen toppen! Det strular i princip aaaaaaldrig och man får snabb hjälp och man kan bli vän med ägaren på Facebook.

  SvaraRadera
 24. Vilka underbara bilder, du är duktig på att fotografera, hitta det lilla i det stora... Hoppas du fattar vad jag menar!
  Själv får jag INTE till det med nya kameran, är inte nöjd med något såhär långt, men har INTE gett upp. Åtminstone inte än!
  *SUCK*

  SvaraRadera