torsdag 14 juli 2011

Sålt möbler

Idag har jag varit i stugan nästan hela dagen. En del av möblemanget skulle säljas. Tyvärr kunde inte köparna vara där ungefär samtidigt, så det blev att spendera timmar till enbart att vänta. men heööre gjorde jag det än att åka dit flera dagar istället. Jag måste hissa Blocket.se! Tänk vad mycket man kan få sålt genom att sätta in annonser där. Det som inte är något värde för en själv kan man mycket väl vara mycket värt för någon annan. Jag fick t.ex. sålt en gammal säng, som jag har haft i mitt rum i stugan. Jag hade inte räknat med att få sålt den alls, men det fick jag!  Som en extrasäng var den perfekt (två sängar i en).  Nu hoppas jag bara få sålt en soffgrupp och ett bord i björk också.  Jag är glad åt att många tänker på att köpa begagnat framför nytt hela tiden. Det är både ekonomiskt och miljömedvetet.

Brukar du handla på Blocket.se?

11 kommentarer:

 1. RE: ja det har du verkligen rätt i, får ta tag i det med andra ord :)
  hoppas du har haft en trevlig torsdag!

  SvaraRadera
 2. Härligt att bli av med en massa :)

  Låter gott det med.

  SvaraRadera
 3. Blocket är toppen :)

  Jag har själv en del gamla möbler jag ska försöka få sålt inom en ganska snar framtid :)

  SvaraRadera
 4. SV: Tusen tack!

  Vi brukar ibland köpa möbler på blocket, om vi hittar det vi söker :) Men kan fynda riktigt där.

  SvaraRadera
 5. Sv: Vissa dagar behöver man slappa lite :)

  SvaraRadera
 6. Svar: Vissa saker har vart jobbiga, som nu när jag går igenom papperna, vissa är kvitton och sånt på saker vi köpt tillsammans.. och jag har hittat bilder och brev med kärleksförklaringar på... det har vart jobbigt.

  SvaraRadera
 7. Tack! Det var en riktigt fin himmel. Synd att man inte hade en bättre kamera just då :)

  SvaraRadera
 8. Visst behöver man det!

  SvaraRadera
 9. Kommer ni kunna fortsätta ses som vänner?

  SvaraRadera
 10. Blocket är verkligen toppen!! Både köper och säljer där...men f.n mest säljer. Det går så snabbt att sälja saker så jag är grymt imponerad. Precis som du hissar jag också Blocket! :-)

  SvaraRadera
 11. Jag tycker att Blocket bitvis är toppen! Har både köpt och sålt där.
  Dock tycker jag att Tradera har tappat oerhört i förtroende sedan starten, det är otroligt mycket "konstigt folk" där nu... :x

  SvaraRadera