fredag 15 juli 2011

Min start på fredagen


Imorse ringde min väckarklocka redan klockan halv sju. Jag steg upp, drack en Celsius och packade min väska. Jag skulle till badhuset här i byn för att ta mig en simtur på 1 km. Så skönt det kändes att starta dagen på det sättet. Efter simturen satte jag mig i bubbelpoolen. Att slappna av efter ett träningspass känns viktigt. Sedan var det bara att ta för sig av den himmelska frukosten som fanns där. Jag tog lättfil med müsli, ett ägg, grov macka med skinka och gurkskiva på, apelsinklyftor, ananas och melon. Jag drack ett glas juice och ett glas vatten. Så gott det var! Jag tog mig tid till att läsa Göteborgs-Posten också. Även om vi prenumererar på den tidningen, så är det sällan jag läser den.

Hur har du startat din fredag?

15 kommentarer:

 1. Vilken fin start på fredagen.
  Här börjar vi alltid med en promenad med hundarna på våra lägdor.
  Sv. jag har inte fått ohyra så, på mina blommor. Det är valparna som inte kan låta bli dem...jag skojsade till det lite.
  Ha en fin fortsatt fredag.

  SvaraRadera
 2. Svar: Tack och tack detsamma... låät som en skön morgon!

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja, vi måste det nu ett tag framöver.. dels för att jag har mina grejer kvar här och dels för att vi fortfarande på pappret måste vara gifta :) Sen har vi ju en gudson tillsammans och gemensamma vänner också ..
  Jag vill ju inte skrota livet jag hade med Andreas och han betyder så otroligt mycket för mig så jag kommer kämpa för att ha honom kvar som vän.

  SvaraRadera
 4. God frukost du åt där :D

  Jag tycktes skymta en mage på Vickan igår, men kanske var en synvilla?

  SvaraRadera
 5. Hej!! :)
  Jamen absolut!!
  Jag brukar passa på att rensa då och då.
  För då får man ju en anledning att köpa nytt sen hahaha... ;)

  Tackar!! Vad kul att du tycker det!
  Du har också en fin blogg!
  Önskar dig en trevlig helg med massor av sol!

  Mvh
  Malin

  SvaraRadera
 6. Vad det lät härligt! Jag startade med en hundpromenad och så rostade mackor och te.

  SvaraRadera
 7. SVAR: Åhh tack så mycket, det va snällt sagt. Hoppas du får en bra helg//Jenny

  SvaraRadera
 8. Det badhuset känner jag igen, är där då och då.

  SvaraRadera
 9. Haha, jag vet också vilket badhus det är... :-P
  Simma lugnt!

  SvaraRadera
 10. Jag startade MIN fredag med nässpray under armarna...!!! :oops:

  SvaraRadera
 11. Åh så härligt det lät! Lät verkligen som en bra start på dagen, och om dagen blir dålig så har man ju alltid motionen och den goda frukosten att tänka på =)

  Sv: Vad roligt att du är nöjd med selen. Hoppas att vi blir det med, den verkar nämligen jättebra och fina är dom med!

  SvaraRadera
 12. Oj! Det där badhuset såg precis likadant ut som Vattenpalatset i Eskilstuna, måste vara byggt samtidigt ungefär...

  SvaraRadera
 13. Badhuset här hemma heter också "Vattenpalatset", men jag bor inte i Eskilstuna.

  SvaraRadera