måndag 17 september 2012

Drömmer mig bortOm man hade fått drömma sig bort, så hade jag inte velat leva ett liv som en Hollywood-fru. Även om man gillar lite flärd, men att gå på fina tillställningar titt som tätt och dricka champagne varje dag är inget som lockar mig. Men om man hade kunnat leva ett liv, där man hade fått rå om sitt liv helt och hållet (under förutsättningen att man slapp tänka på inkomster), så hade jag velat ha det s här:

 • Tidiga skogspromenader, trots sovmorgnar. Inget är så underbart som att vakna till liv i skogen ihop med hunden.

 • Gå en helt onödig kurs! En kurs som bara är till nytta för mig själv.

 • Unna mig en behandling varje månad. Hårklippning, massage, ansiktsbehandling, fotvård eller manikyr.

 • Shoppa på NK!

 • Testa nya mat- och bakrecept som andra får bedöma.

 • Skriva en bok och insupa inspiration på många olika platser.

 • Åka på spa med bästa sällskapet (min man!) då och då.

 • Gå på hundkurs.

 • Skaffa mig en personlig tränare. Träna varannan dag.

 • Läsa böcker.

 • Lära mig ett nytt språk. Spanska eller italienska hade varit roligt att lära sig.

 • Fika på café på väninnor då och då

 • Erbjuda mig arbeta gratis på olika arbetsplatser bara för få pröva på och för att det verkar vara så roligt. Som att t.ex. att ta emot klasser på Universeum eller något inom Utbildningsradion.

Efter ett tag hade man kanske tröttnat. Efter att ha gjort allt man vill och det inte finns något mer att pröva eller roa sig med, är det lätt att tröttna. Men att drömma om olika saker är ändå roligt. Hoppet och drömmen är väl ändå det sista som överger människan, eller?

10 kommentarer:

 1. Tack :)

  Jag ska vara på det nyöppnade äldre-boendet Nils Åberg :)
  2-3 minuters cykeltur ifrån mig.

  SvaraRadera
 2. Åh! Den listan köper jag rätt av! Tänk om man kunde ha det så:-)
  Drömma måste man:-)

  Kramar Cecce

  SvaraRadera
 3. Drömma måste man ju göra! Sen gäller det ju att ta chansen och förverkliga det man kan! Helt ekonomiskt oberoende och bara göra det man önskar är väl få förunnat. Men delar av det kan man ju göra!
  :)

  SvaraRadera
 4. sv: Tack ska du ha! :)
  Är supernöjd att det ser bra ut i bloggen igen!

  SvaraRadera
 5. Har haft en helt okey dag, med en förkylning som lurar i vassen =)
  dudå?

  SvaraRadera
 6. Tänk om man vore ekonomiskt oberoende. Det vore en fantastiskt dröm.

  SvaraRadera
 7. Ha det så kul på praktiken!

  SvaraRadera
 8. Så här skulle man ha det.

  SvaraRadera