söndag 16 september 2012

12-årskalas


Dagen började likadant som igår. Först hundpromenad och sedan frukost innan man stack iväg till gymmet. Vad jag gillar denna plats!!!! Så gôtt det känns, när man känner sig starkare och starkare.

Sedan har vi varit på kalas idag. Min brorsdotter fyller 12 år i morgon, så hon firades idag. Vi åt väldigt god mat (som alltid!). Chokladtårtan var ju fantastiskt god! Efter matintaget myste man lite grand med sina syskonbarn (om man fick någon chans). iPads eller iPhones är ju förstås lite roligare! ;) Man fick chansen att känna på sin svägerskas mage. Det fjärde barnet är på väg. Det är väl bara vid sådana här tillfällen, som det är ok att ta på någon annans mage?!

4 kommentarer:

 1. Grattis till din brorsdotter :)

  Sv: Nej, det har inte blivit mycket vila i helgen, men jag har i alla fall haft kul :)

  SvaraRadera
 2. Det är jue ingen panik när det är så här varmt ute som det är... Men bara inte den tar slut i min storlek så är jag nöjd... :)

  Kom och tänka på en bild som florera på facebook nu där barn sitter med iphones och ipads osv... och pappan sitter med en skylt där det står ipaid haha...

  SvaraRadera
 3. Åh tårtan ser ju inte lite god ut :)
  Det där med att mobilerna är roligare känner jag igen.. mina små kusiner frågar alltid om jag har roliga spel på mobilen :P

  SvaraRadera
 4. Härligt - och grattis till att bli faster igen :) Så mysigt!

  SvaraRadera