fredag 14 september 2012

Min fredagsdans


Kolla in min fuldans HÄR! Ha en trevlig helg allihop! Det känns verkligen skönt att det är helg! Det enda som är inplanerat denna helg är träning och kalas. Kanske kommer jag leta efter någon fin vinterjacka också.

14 kommentarer:

 1. Jag byter tillbaka till gamla bloggen, trivs bättre här och det är mer jag!

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Tjusigt! PS. Nu har jag också länkat till dig!

  SvaraRadera
 3. Svar: Vad härligt att det märks, för det är jag verkligen! Du som följt min blogg länge, märker du någon skillnad på när jag var tillsammans med Andreas, Kjelle och nu Jimmy?

  SvaraRadera
 4. Kalas och träning lät inte dumt, här har det blivit städning och nu soffhäng, får ta träningen i morgon... KRAM!

  SvaraRadera
 5. Härligt!! Hoppas att du har en myshelg, här har jag jobbarhelg så det är inte mycket mer än sova äta och jobba :)

  SvaraRadera
 6. Ok. Fördelen med blogg.se är reklamen är mer diskret.

  SvaraRadera
 7. Visst är jag dansant? :-)

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt att du jobbar i helgen!

  SvaraRadera
 9. Jag tycker nog att jag märker skillnad efter alla år jag har läst din blogg. DItt förhållande med Jimmy känns mer problemfritt. Han verkar vara en kille med fötterna på jorden och han är nog social med tanke på hans yrke. Jimmy verkar vara en snäll och klok kille, som älskar dig!!!

  SvaraRadera