söndag 28 oktober 2012

Bilder från helgenEn sådan vacker helg vi har haft. Det har varit lite kyligt och solen har visat sig både igår och idag.  Jag gillar kyliga höstdagar. Det är då hösten brukar visa sig från sin bästa sida. Inget regn och förhoppningsvis skiner solen en stund. På morgonen ser man lite frost och det är så vackert!  Jag föredrar ju kyla framför regn och jag tror ju att fler tänker likadant.

Idag skulle min man fotografera med en kompis vid Säveån. Jag körde honom dit och passade på att ta en promenad med hunden där. Så otroligt vackert det var. Frost, sol och ånga ovanför ån. Efter promenaden åkte jag och hunden hem. Jag intog frukost innan jag stack till gymmet. Det var ett tag sedan jag tränade, då jag har jag haft en förkylning i kroppen. Nu har den börjat släppa och då hoppas jag på att komma igång med träningen ordentligt.

Efter middagen har vi sett på film. Olyckligtvis hyrde en konstig film. Vi såg Babycall med Noomi Rapace. Det är en thriller, men inte det minsta hemsk utan mer märklig. Man bara väntade på att filmen skulle ta slut.

I nästa vecka är det höstlov, men inte för oss lärare. För oss väntar bland annat planering och annat praktiskt som vi ska lösa.

19 kommentarer:

 1. Visst har det varit härligt väder! Riktigt fina bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får ett härligt höstlov ändå;)
  Mycket härliga bilder!! Är man bara rätt klädd kan det vara ganska härligt att gå i minusgrader och sol;)

  SvaraRadera
 3. vilka härliga höstbilder :-)...jag föredrar också kylan framför regn och gråväder....
  kram Åsa

  SvaraRadera
 4. svar: tack! Nej jag gör inte bloglovin byten :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Visst kör jag Bloglovin-byten! Jag följer dig nu, vill du följa mig? Hoppas du får en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 6. sv: har lagt till dig också nu!:)

  SvaraRadera
 7. Nu är dagens blogg utsedd, klicka in på länken nedan för att se om det vart du! :) Om inte Anmäl dig igen! Ny vinnare varje dag! :) http://annsoh.myshowroom.se/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen/#comment

  SvaraRadera
 8. vackra foton!...här har vi oxxå lov så jag ska vara på fritids denna v och arb.träna.
  Sv: vi hade en riktigt trevlig helg hos Henrik, många glada skratt och tillrop!

  SvaraRadera
 9. Sv: Tack ska du ha!

  Ser ut som ni haft en bra helg!

  SvaraRadera
 10. Det ser ut som en härlig dag! Jag håller med, hellre kyla än regn!

  SvaraRadera
 11. Fina kort! Jag har nu bloggat om två saker som du gav tips om. :) Kram

  SvaraRadera
 12. Svar: Ingen aning, sånt kollar inte jag efter... hurså?

  SvaraRadera
 13. sv; Åh tack! Vad kul att du gillade dem! :D

  SvaraRadera