tisdag 23 oktober 2012

Kamremsbyte och Volvos S60Med denna bil fick jag åka hem idag. Det kändes faktiskt lite lyxigt att köra en Volvo S60, när jag annars kör Renault (obs! Jag är dock otroligt glad över min Renault!). I morse lämnade jag in min bil för byte av kamrem. När jag hade rast, såg jag att bilverkstan hade sökt mig. "Oj, vad har krånglat nu?", tänkte jag. Jag ringde upp och fick beskedet att de behövde ha min bil en dag till. De behövde byta bränsleslangen och de skulle inte få in en ny förrän i morgon. Jag blev fundersam. "Vad har hänt med bränsleslangen? Har det gått hål på den?" undrade jag. "Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men vi får stå för kostnaden. Om du behöver en hyrbil, betalar du bara för bensinen" fick jag till svar. Något har ju gått galet, när de skulle byta kamremmen förstår jag ju. Tur att jag inte behöver stå för kostnaden av bränsleslangen och jag hade ju blivit f-bannad om de hade sagt någonting annat. Hoppas kamremsbytet går vägen i morgon!

11 kommentarer:

 1. Haha, de har väl klantat till det på något vänster! Men det var ju inte en dålig bil du fick i ersättning så en dag till står du nog ut ;-)

  SvaraRadera
 2. Skönt du slipper stå för den kostnaden att de vågar erkänna de gjort något fel :)

  Ja det är en bra film :)

  SvaraRadera
 3. Något gott med det onda alltså.

  SvaraRadera
 4. Jo tidigt kanske, men bara två månader kvar dock till jul :)
  Dryg månad kvar till advent.

  SvaraRadera
 5. Bra att de tog sitt ansvar och att du fick låna bil kostnadsfritt :D

  SvaraRadera
 6. Hävda att du inte vet något om lånebil och behåll den bara=))

  SvaraRadera
 7. Ja det är annars ganska fin bil :) hoppas de har gjort din Renault så det är igång igen;)

  Knuzz Mia

  SvaraRadera
 8. Ja, lite lyx är det allt - men även jag föredrar min gamla bil :)

  Jag är inte så mycket för nya lyxiga bilar :P

  SvaraRadera
 9. Jag får minsann "stå ut" en dag till, eftersom de hade fått hem fel bränsleslang. Jag får ha Volvon ännu en dag. Helt ok!

  SvaraRadera
 10. Ha! Ha! Bra idé! Jag får ha lånebilen ytterligare en dag, då de hade fått hem fel bränsleslang. Få se om jag får hem min bil i morgon eller om jag får "behålla" Volvon.

  SvaraRadera
 11. Jag tror att jag är skadad, haha, jag läste "kamerarem"... ;)

  SvaraRadera