torsdag 8 november 2012

Älskade exkursioner

Åh, ibland kan jag allt sakna studenttiden i Kalmar. Det var en rolig tid! Jag trivdes i själva stan, i studentkorridoren och med min klass på Rostad (lärarhögskolan). I och med att jag gick Ma/No-inriktningen, så var vi ofta ute på exkursioner. Vi åkte till bland annat Skåne, Öland och till olika platser i Småland för att utforska. Våra lärare i kemi och biologi blev mina favoritlärare. Gerda och Jan-Anders var kunniga och de båda hade glimten i ögat.
Det hade varit kul att återuppleva vissa delar av studentlivet igen (tentaperioderna kan vi hoppa över!), men det är väl inte möjligt att bli 16 år yngre igen?8 kommentarer:

 1. Fina ställen ni åkte till :-) Bra val att börja blogga här!

  SvaraRadera
 2. Tänk om det bara varit möjligt att bli 16 år yngre igen!!

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så mycket!

  Svarar på kommentaren här inne i stället för din gamla blogg:)
  Kul med ny blogg!

  SvaraRadera
 4. Mysigt & fina foto...
  Ha en underbar dag/Kram

  SvaraRadera
 5. ja hade varit skoj kunna bli 15 år yngre hihi;)
  fika är gott utomhus.
  hoppas du får en fin fredag

  SvaraRadera
 6. Det var tider det Karran! :) Jag skulle gärna leva om mina Kalmarår. Kram

  SvaraRadera