fredag 9 november 2012

Kort jag skrivit


Jag är dålig på att själv spara vykort jag har fått under tiderna. Jag erkänner det!! Men så glad jag är över att mamma har sparat de jag har skickat till henne. De är rätt roliga att läsa ungefär 25 år efteråt. Då skickade jag hälsningar hem ifall jag var iväg någonstans. Nu skickar jag nästan aldrig några semesterhälsningar. De hinner ju ändå inte komma fram förrän två veckor EFTER att man har kommit hem från resan. Men man kanske borde bli bättre på att skicka vykort ändå.


2 kommentarer:

  1. Härligt...Hihi Jag har en skokartong från varje barn :)
    /Kram pårej!

    SvaraRadera
  2. Morsan har sparat ett vykort från mig sen slutet av 80-talet. Kanske inte det roligaste minnet i världen, men fortfarande ett minne!

    Ibland behöver man se tillbaka på saker och ting!

    SvaraRadera