lördag 10 november 2012

Countrymusik

Vilken trevlig och mysig avslutning på arbetsveckan det blev. Efter jobb och hundpromenad bar det iväg till Lisebergshallen. Där har jag tillsammans med min man sett Brad Paisley. Jag har väl aldrig varit ett stort fan av countrymusik, men det var himla skön musik ändå. Kvällen gav mersmak om man säger så. Tack hjärtat för en trevlig och uppskattad kväll!

7 kommentarer:

 1. Mysigt även om inte Countrymusik är favvis så kan det vara lite härligt ändå ;)
  Ha en fin Lördag/Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin sak att kunna gå på gemensamt :)
  Själv gillar jag country =)

  SvaraRadera
 3. Jag är inget fan av country heller, men jag tycker det är skön musik och uppskattar när den spelas ute :-)

  SvaraRadera
 4. Det låter mysigt!
  Du missar väl inte min pågående tävling?
  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 5. Jag är inte heller ett countryfan men det är ju alltid mysigt med livemusik. Jag gillar alltid levande musik bara det inte är jazz eller rap.
  <3

  SvaraRadera