söndag 11 november 2012

StudentkorridorenNu blir det fler minnen från studentlivet. Jag bodde i studentkorridor. Jag hade ett rum på 19 m² och det var med en liten hall och toalett + dusch. Sedan delade man kök och vardagsrum med andra som bodde i samma korridor. Så mysigt det var! Behövde man plugga, stängde man om sig. Annars lät man rumsdörren stå öppen. Man hade oftas sällskap med någon annan, när man skulle äta. Skulle man ut och roa sig, så var det oftast tillsammans med de övriga i korridoren. Man var nästan som en stor familj. Hade jag pluggat idag, hade jag dock inte valt att bo i studentkorridor, men DÅ var det helt rätt.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du förnyar dig lite vännen! Blogspot är riktigt bra och lätt att lära sig! Själv hänger jag kvar på blogg.se ett tag till. Har även jag varit inne på att byta tillbaka till blogspot, men som sagt var. Jag är kvar här än så länge. Kram

    SvaraRadera