söndag 11 november 2012

Problematisk flytt

Det är problematiskt att byta blogg. Särskilt om man vill överföra sitt gamla bloggarkiv och peka om sitt domännamn (junitjejen.se). Jag har lyckats importera en del av bloggarkivet, men inte alla inlägg. Tyvärr. Importeringen innebär inte att bilderna finns på den här bloggen, utan de länkas till min förra. Jag har nu börjat med att ladda upp bilderna på nytt här. Det tar sin tid. Några blogginlägg raderar jag faktiskt. Alla blogginlägg känns faktiskt inte lika betydelsefulla som andra. För mig betyder blogginläggen om vårt bröllop allra mest. De finns på bloggen. Bilder på hunden betyder ju också en hel del.

Som jag har tänkt innan, hur vanligt är det att jag själv eller att mina bloggläsare läser gamla inlägg i mitt bloggarkiv? Inte särskilt vanligt, åtminstone inte för mig. Jag bler mer och mer övertygad om att denna bloggflytt blir bra. Jag lär mig mer och mer om hur bloggverktyget fungerar. Det verkar också som att jag får hjälp med att skapa en finare bloggdesign.

9 kommentarer:

 1. Förstår om det är problematiskt att byta bloggdomän.. så mycket att tänka på.. :)

  SvaraRadera
 2. Hu ja, det kan vara riktigt meckigt att byta blogg... Men det brukar bli bra i slutändan :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har själv rensat ut en del gamla blogginlägg tidigare, men samtidigt spar jag det mesta idag - av någon konstig anledning :P

  Efter 3 år på samma blogg har det blivit en hel del minnen! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Hej jag gjorde ett bloglovin'byte med dig för ett tag sedan och undrar om jag ska börja följa denna blogg istället nu och om du fortfarande följer mig :) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart ska jag ha pekat min domänadress (junitjejen.se) mot den nya bloggen, så du kan fortsätta följa junitjejen.se. Förhoppningsvis pekar min gamla adress till den nyskapta bloggen.

   Radera
 5. Tror detta kommer bli jättebra :)
  Ha en fin dag/Kram

  SvaraRadera