torsdag 29 november 2012

En tidig julklapp

Det kom hem en för tidig julklapp till oss igår. En iPad mini, närmare bestämt. Det ska bli roligt att få lära sig att använda den. Så lättare att surfa med än en iPhone, men ändå inte så stor som en vanlig iPad. 

13 kommentarer:

 1. Jag som älskar teknik men kommit på att jag inte kan ha allt gjorde så att när jag köpte en ny mobil köpte jag en som jag har som en surfplatta också.
  Samsung galaxy note.

  Men man blir lite sugen när man ser ipad mini haha :)

  SvaraRadera
 2. aldrig hört talas om ipad mini. ny grej? eller jag är helt efter haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska så ny grej. Den är som en halv iPad (surfplatta).

   Radera
 3. Är den bra? Vad kostade den? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, iPhone mini är bra. Dock har jag inte hunnit använda den än. Dock känns den väldigt behändig. Den är ju enklare att surfa på än en iPhone i och med att den är större. Samtidigt är den ju enklare att ha med sig än en iPad då den är mindre. Jag vet inte priset, då det var mannen som kom hem med den.

   Radera
  2. Okej! :) Låter bra det. Undrar om M kan komma hem med en sådan till mig med? :) Kram

   Radera
 4. sv: tack så jättemycket!! :)

  SvaraRadera
 5. jag börjar bli riktigt nyfiken på dessa iPadar......vem vet...kanske det blir en sådan så småningom

  SvaraRadera