tisdag 27 november 2012

Heja Agnes!


Vad Agnes är duktig! Hon verkligen levererar. Hur många har fortsatt med en lysanade karriär efter Idol? Jag tycker det verkar som att många försvinner efter ett tag de har uppträtt och till och med har vunnit Idol, men inte Agnes. Läs mer om Agnes. Jag tycker verkligen att hon är duktig!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att DU är duktig! Älskar din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du älskar min blogg!!! Det enda jobbiga med en blogg är man måste leverera. Ibland är det inte så enkelt. Dock bloggar jag för min skull, sedan är det ett plus om någon gillar det jag skriver.

   Radera
 2. Håller med dig fullständigt!
  En mycket duktig tjej.

  SvaraRadera
 3. Jo, Agnes är verkligen duktig och otroligt härligt att se hennes nya stil, lite tuffare,.mer vågad och ja... Lite högre star quality. Hon gick väl in i den berömda vägen efter idol, men starkt att res sig igen och komma tillbaka med ännu större kraft
  Hippies du får en fin onsdag :-)
  Kram

  SvaraRadera