tisdag 27 november 2012

Shopping på en tisdagJag tycker att jag jämt har sådana tråkiga kläder nästan jämt. Jag blir sällan nöjd efter besök i olika klädaffärer. Att köpa kläder tycker jag är ett stort projekt. Att hitta snygga kläder är ju dock inga problem. Problemet kan vara prislappen, storleken eller modellen. Idag lyckades jag hitta två par olika jeansmodeller som jag tyckte sant fint och som kostade mindre än vad jag hade räknat med. Det fick bli två par. Att välja jeans idag gick ganska så snabbt. Det var värre att hitta någon jumper att ha till vardags. Efter att ha både provat och flängt i olika butiker, fann jag en tröja som jag gillade. Den satt hyfsat fint på också. Den hade säkert suttit bättre på någon annan, men den fick duga. Idag uppskattade jag att butikerna hade öppet ända till kl. 20.00. Man kan ju inte komma iväg så tidigt heller till butikerna.

16 kommentarer:

 1. fina kläder :)
  jag använder tyvär inte bloglovin

  SvaraRadera
 2. kul att shoppa på en tisdag :D

  SvaraRadera
 3. Tack, ja det var verkligen en chock haha!:)

  SvaraRadera
 4. Jajamän! Har haft tre olika vänner här idag så dagen har bara sprungit iväg. :) Hur har din dag varit då då?!

  Själv så trycker jag nästan hem allt på shoppingknappen. :P

  SvaraRadera
 5. Kul med lite nytt i garderoben :)

  SvaraRadera
 6. Skojsigt med Shopping & änne mer att du hittade nå't :)
  /Kram

  SvaraRadera
 7. SV; hihi ja :D allt bra med dig?

  MVH Amanda

  SvaraRadera
 8. Det låter inte illa ändå tycker jag. Två par jeans och en tröja är ju helt kanon. Själv är jag allergisk mot affärer och beställer på nätet. Du kan ju tänka dig vad glad jag blir när det passar.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade önskat att jag hade kunnat beställa kläder via nätet. Jag vågar liksom inte och det känns meckigt att behöva skicka tillbaka kläder om de inte passar.

   Radera