torsdag 15 november 2012

Innan maten


Finns det någon som känner igen sig på den här bilden? Man ska äta på en restaurang. Man har beställt sin mat och man väntar på att maten ska serveras. Under tiden man väntar dyker ens iPhone (eller en annan smartphone) fram. Man kollar facebook, sin blogg, sin mail och kanske Aftonbladet. Mitt emot sitter ens kärlek. Ens man sitter likadant. Han har också en iPhone. Under tystnad, sitter man nöjd och belåten och surfar. Man kommenterar något man har läst. Och så kommer maten fram. Man fotar maten med telefonen innan man börjar smaka på den. Man lägger undan sin iPhone och börjar njuta av den goda maten och av det trevliga sällskap man har! Vad bra att man låter att allt har sin tid.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Just på bilden hade inte maten kommit in och jag tror vi åt varsin pizza.

   Radera
 2. Hihi..Nä,känner inte igen mig i detta men...
  Andra jag typ Lunchat med ;)
  Ha en fin Fredag/Kram

  SvaraRadera
 3. Japp, jag känner igen mig! :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. HAHA! Ja, ibland tror jag minsann att jag har utvecklat något slags Iphoneberoende. Jag har allt blivit asocial, men jag jobbar på det. På jobbet dock så hinner jag knappt kolla den. Det är på kvällar o fritid som jag har den fastklistrad i handen känns det som. Dumt! Tänk vad mycket annat jag skulle hinna med om jag bara hade Iphonetid och sedan lät den vara. Jobbar som sagt var på det! :)

  SvaraRadera
 5. Äter jag och Jimmy ute på restuarang kanske jag sitter så emellanåt, men han har ingen smartphone så han drar aldrig upp den. Ganska skönt egentligen så slipper man det, för man är ju ändå ute o äter för att vara tillsammans kan jag tycka :)

  SvaraRadera