torsdag 15 november 2012

Gammalt inlägg

Eftersom jag inte vill förlora ett par inlägg, som jag inte har lyckats importera från wordpress-bloggen, så kopierar jag texten och klistrar in här.

Jösses, så trött jag är!!! Vid halv fyra i morse var vi hemma i bostaden igen efter en lång resa från Turkiet. När jag vaknade i morse vid 9-tiden, var jag trött, men jag kunde inte somna om igen. Efter en stund slöande gick jag upp och duschade. Sedan stack jag till Ica för att köpa mjölk, fil, smör, bröd och frukt. Vi var ju tvungna att få i oss något innan vi skulle sätta oss i bilen för 1 timmes färd till hundvakten. Så roligt det var att träffa Yambo igen! Det gick inte att missta sig på att han tyckte att det var lika kul att träffa husse och matte igen. även om han hade haft det bra där han hade varit.
Jag och min man har varit i Side, Turkiet. Vi var där för tre år sedan, men vi bodde inte på samma hotell. Ni bodde vi på Victoria Princess. Det var inte alls lika bra som det förra, men eftersom vi i princip bara sov och åt där, så gick det ju bra.
Mitt omdöme om hotellet (först det negativa):
 • Inga trappor. Att gå nerför tre våningar var ju inga problem. Det var värre uppför. Luftkonditioneringen i trappan var i stort sett obefintlig och benen kändes tunga efter några timmar i solen, så en hiss hade varit välkommet.
 • Standarden var inte den bästa.
 • Saknade en fåtölj eller en stol inne på hotellrummet att lägga kläderna på. Resväskan fick vi lägga på golvet, då det inte fanns någon annanstans att ha den.
Det positiva med hotellet:
 • Det var ett väldigt familjärt hotell.
 • Väldigt trevlig personal!
 • Eftersom det var ett ganska litet hotell, så kom man de övriga gästerna lite närmare. Vi pratade med flera av dom.
 • Väldigt rent! Det städades varje dag.
 • Lugn atmosfär.
Vår semester i Side var helt underbar! Maten var dock inte så kulinarisk, men det gick att äta och vi blev aldrig magsjuka. Tack och lov! Det blev mycket sol & bad. (Det blev några öl varje dag också! Jag är i vanliga fall ingen öldrickare, men så gott det var med en kall öl i värmen!). Under veckan läste jag ut 1 ½ bok. Den sista dagen hade jag ingen bok att läsa. Det kändes nästan lite jobbigt! En dag gjorde vi en båtutflykt. Jag kommer att skriva mer om den i ett annat inlägg. Det blev också lite shopping. Kläder köpte vi givetvis i Marias butik. Trots en härlig semester, så är det ändå väldigt skönt att vara hemma igen. Nu är vi trötta.

1 kommentar:

 1. Åh härliga turkiet, jag längtar till 29/12 då åker jag och sambon till Istanbul över nyår och det ska bli så kul att uppleva en annan del av turkiet då vi bara har åkt på charter.

  SvaraRadera