torsdag 27 december 2012

Träning för mig och hunden


Efter en halkig promenad med hunden i förmiddags, stack jag iväg till gymmet. Det är underbart att kunna träna mitt på ljusa dagen! Jag hoppas på att fortsätta träna flitigt även efter julledigheten, dock får det bli på kvällstid då. Innan jul var träningen nästan obefintlig. Nu ska jag ta tag i den igen. Nu har jag börjat använda löpbandet lite mer. Min förhoppning är att jag så småningom kommer att tycka om att springa. Just nu håller jag mig till intervallträning. Jag går raskt 30 sek, springer 30 sek, går raskt 30 sek... i totalt 10 minuter.

I eftermiddag var det Yambos tur. För hans del blev det simning. Han var otroligt duktig. Yambo simmar lugnt, men tar ändå ut "simtagen" ordentligt. Och så skönt det såg ut, när han blev masserad efteråt. Han fick hjälp med stretchingen också. Tyvärr, slarvar jag själv med den.

24 kommentarer:

 1. Härligt... vi har bara "tränat" hemma och på affären: med att städa och att nyårshoppa... haha.. joggingen fick stryka på foten. Och istället lyxade vi till oss med hämtpizza och rödvin.

  SvaraRadera
 2. Hej, vi är två tjejer som startat en blogg där vi skriver inspirerande texter om att tex. våga var sig själv, självförtroende, träning och annat intressant. Massa tankar, åsikter, quotes, bilder och musik. Och ärlighet. Ha en mysig kväll :)

  SvaraRadera
 3. Åh, tusen tack!! Visst är dom balla :-)

  SvaraRadera
 4. Intervallträning är bra! Det kör jag också med fast påcrosstrainern. Ett jättebra sätt att öka konditionen:-)
  Hoppas träningslustan håller i sig!

  God fortsättning!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Ska nog själv ta tag i träningen jag med!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. sv; Åh tack! Jag är verkligen nöjd med allt :)

  SvaraRadera
 7. Härlig dag, gym & hundar är det bästa som finns! Har aldrig varit på simning med någon av hundarna, den ena har dock varit på vattentrask, massage och vibrationsplatta som rehab. =)

  sv; tack :) de är helt underbara hela högen!

  SvaraRadera
 8. Låter väldigt bra, duktigt av dig. Själv längtar jag tills min gruppträning drar igång igen om ca 2 veckor. Tills dess får jag nöja mig med promenader!

  SV: Ja viltkött är väldigt gott. Tror älg är min favorit! :) kram

  SvaraRadera
 9. Så häftigt att hunden även får sitt träningspass sådär. Har funderat på att testa sånt till min lille kille. Har din varit skadad eller är det mest för vanlig motion?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min hund får simningen enbart för friskvård. Men jag vet att många hundar får simningen som rehabträning. Jag vet också att flera hundar blivit mycket bättre tack vare simningen.

   Radera
 10. Ta med honom till gymmet så kan ni springa på varsitt löpband! :)

  SvaraRadera
 11. Visst är det skönt med träning. Hoppas du lyckas hålla igång även när du inte är ledig längre. Man mår ju så mycket bättre! :)

  SvaraRadera
 12. Duktig du är.
  Själv måste jag ut och röra lite på mig idag efter julen, knappt rört mig något alls.. :)

  SvaraRadera
 13. Härligt 6 nyttigt med lite träning & så bra med simträning för "voffsen"
  /Nospuss & Kram från mig!

  SvaraRadera
 14. Tack, mycket glad för mina fina paket. :) Trevlig helg!

  SvaraRadera