fredag 28 december 2012

Äntligen nya träningspjucks!

Jag har ju länge letat efter ett par nya träningsskor att använda inomhus. Jag har letat på nätet och har även fått skicka tillbaka skor. Dessa skor blev det alltså inte. De jag redan har i mitt ägo, har jag haft sedan 2004. När man bara har strl 35 i skor är inte så enkelt att hitta ett par. Jag gick till InterSport. Där fick jag hjälp av en serviceminded kille. Jag fick prova ett par små 36:or, men de var för stora. Tills sist fick det bli ett par joggingdojjor, som passade mig perfekt!! Nya pjucks vill man inte stoppa ner i en gammal väska. Att hitta en fin träningsväska var i förhållande till skoköpet faktiskt svårare. Antingen fel färg, fel storlek eller så saknade väskan mindre fack. Tills sist gjorde jag mitt val på TeamSportia.

I Göteborg lunchade jag dessutom med en gammal kollega. Det var trevligt att ses igen! Vi åt på Bee Bar. Vi blev glada över att det fanns plats, för det såg inte så ut genom fönstren. Maten var kaningod!

Innan jag hoppade på pendeltåget hem, fick det bli en tomtelatteEspresso House. Man blir trött av att gå på stan. Så skönt att man inte gör det så ofta.

19 kommentarer:

 1. Ja precis, därför älskar jag den :)

  SvaraRadera
 2. heheh då kan de behövas ett par nya :P jag hade haft mina träningskor sedan 2006 men förra året bytte ja dem och vilken skillnad de blev

  SvaraRadera
 3. Åh härligt att du hittat ett par. :) Vad blev det för väska då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad det blev för väska, får du se i morgon!

   Radera
 4. Sv: Tack så jättemycket och detsamma =) har du hittat på något roligt idag då? :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du ens läst mitt inlägg? Jag har ju skrivit där vad jag har gjort.

   Radera
 5. Vad mysigt du verkar ha haft det! Det är alltid roligare att träna när man känner sig fin från topp till tå. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så?! Skorna är nog det viktigaste. Sedan har jag upptäckt att det inte är så kul att träna jämt i t-shirt med reklam på.

   Radera
 6. Passa på och ställ frågor i min frågestund, kram!

  SvaraRadera
 7. Härligt med nya skor! Det är som sagt var det viktigaste!

  SvaraRadera
 8. Härligt med en runda på stan :)

  SvaraRadera
 9. sv: Ja riktigt kul för det är ju inte varje dag man köper en ny mobil :)
  Ja det tycker jag med verkligen.

  SvaraRadera
 10. Wohoo...Härligt/Kram Kram

  SvaraRadera
 11. Oj 35 minsann. Kan ha både för- och nackdelar kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inga fördelar alls med att ha 35:or. Hade jag bara haft ett nummer större, så hade jag fortfarande haft små fötter men det hade varit tusen gånger lättare att hitta skor.

   Radera