onsdag 23 januari 2013

Om idag

Pust! Så skönt det var att sätta sig en stund framför datorn. Det har gått i ett idag, men det är självvalt. Först min vanliga arbetsdag. Sedan hem för att rasta hunden. In i bilen med honom för att åka till Alfa hundcenter. Där skulle han få simma. Yambo jobbade verkligen bra! Han simmar så lugnt och fint. Jetstreamen sattes på, så att han fick ge det lilla extra. Efter träningen fick han sin noggranna massage och stretching.


Sedan hem. Käkade lite grand innan det var dags för mig att bege mig till gymmet. Det var dags för mig att träna min andra gång med en PT. Nu har jag fått prova på att träna med en PT gratis vid två tillfällen. Jag funderar på att jag kanske ska köpa några gånger. Jag tycker att träningen med en PT blir väldigt effektiv. Jag ger mer och jag tror också på ett snabbare resultat. Jag får klura på det.

Jag funderar på att jag ändå ska ta en vilodag i morgon, även om jag inte har planerat det. Kanske det får räcka med hundpromenader i morgon. Få se, få se.


12 kommentarer:

 1. Ta du en vilodag. Det behövs emellanåt! Nu har du ju tränat så mycket de senaste dagarna. Visst är det kanon med pt-träning. Man får ge gärnet!
  <3

  SvaraRadera
 2. Det gör jag varje dag när jag skrattar. Det är bästa träningen det. Tränar jue även magmusklerna då. ;)

  En bra investering i sig själv det. Och att lyssna på krtoppen och gå på känn. Jag planerar inte träningen för mycket utan tar det efter dagsformen. :P

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma =)
  Har skola mellan 9-12. Men ska gå, så hoppas det är något skönt väder vid 8 imorgon>:)

  SvaraRadera
 4. Så sööt hund! verkligen bra träning!

  Självklart kan man ha en vilodag, kan väl vara skönt?

  Ha en bra dag! anna

  SvaraRadera
 5. Svar: Jag har ställt mig den frågan också men jag har inget bra svar faktiskt. Det känns som FV var mer rörigt än FV2... =)

  SvaraRadera
 6. Man måste vila också..
  Vad kostar en PT då? Är det värt det så är det väl bara slå till.

  SvaraRadera
 7. Ja visst är hon :)
  Detta var ju en liten pärla, vad är de för ras? golden? :)

  SvaraRadera
 8. åh så gulligt :D

  sv- åh tack! :)

  SvaraRadera