måndag 21 januari 2013

Träningsschema vecka 4

Jag vet att jag kommer att utföra min träning under denna vecka, men jag tänker ändå att det är bra att ha koll på vilken sorts träning det blir. Därför blev det detta träningsschema. Där det står 50/50, tänkte jag att det ska vara hälften kondition och hälften styrka (30 min vardera). Jag kollade in Olgas blogg och fick syn på detta upplägg. Undra om man skulle våga köra det.... Hennes 30-minutare är kanske att föredra. Vad tror ni?

20 kommentarer:

 1. Ser ut som ett bra schema det där. Duktig du är:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det bara att se till att hålla schemat också!

   Radera
 2. Svar: Har inte haft tanke på bloggen eller ork att göra uppdatering här! Det går på rätt väg men jag sjukskrev mig några dagar till med tanke på att såren fortfarande gör ont och stramar och speciellt när jag böjer mig eller går längre sträckor! Mina arbetskläder är skyddskläder som sitter åt och jag klarar inte av att ha dem på mig, så jag tar det lite lugnt nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att min inte har tanke på bloggen i första hand efter en operation.

   Radera
 3. Ser bra ut! :) Måste kika in på Olgas blogg, inte tänkt på att hon har en haha..

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. När jag dessutom har publicerat schemat på bloggen, så måste jag även hålla det!

   Radera
 5. du tänker minsann vara aktiv den här veckan.

  Jag har ialla fall varit jogging 1 av 3 idag. Och en kortisprommis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att jag följer mitt träningsschema denna vecka. Har jag dessutom publicerat det, så måste jag väl också hålla det.

   Radera
 6. vad duktig du är. Önskar jag hade haft tid till gymmet denna veckan.

  SvaraRadera
 7. Ingen koll alls... men vi börjar med vårt träningsprogram i vardagsrummet om 30 min... så vi får väl se om jag skaffar mig några erfarenheter framöver ;)

  SvaraRadera
 8. Viktminskningen kommer nog så småningom, men jag tror inte du ska stirra dig blind på vågen. Du tränar ganska mycket styrka i förhållande till kondition och muskler väger mer än fett. :) Det kan nog göra att din vikt står still. Den kan ju till och med öka lite grann så du sköter nog kosten riktigt bra tror jag. :) Lägg in lite mer kondition i träningen och sedan när du har byggt upp musklerna så bränner de mer energi än fett - och då kommer viktminskningen plus att du kommer ha en supersnygg tränad kropp! :) Tålamod! :) Jag undrar också om du kanske ska lägga in en vilodag till i veckan så att du ger kroppen en chans att bygga upp sig. Finns risk du sliter ut den annars istället. Träning bryter ned, så det är viktigt med vila för att bygga upp - det är i vilan du blir starkare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för ditt svar!!! Jag ska försöka träna mer kondition. Är löpband eller roddmaskin det mest effektiva?

   Radera