lördag 19 januari 2013

Simma i snö?!Det finns många konstiga sporter och snösimning tillhör verkligen den kategorien. Jag förstår inte ens hur killarna klarar av att gå i badbyxor i den kylan. Bara det är ju en bragd! Men sedan att slänga sig i snön och börja åla sig fram, är ju makalöst. Men undra vad som är värst; vinterdopp i havet på vintern i 2 sekunder eller snösimning i 25 sekunder. Vilket hade du föredragit?

19 kommentarer:

 1. Det sägs ju vara bra att utsätta sig för snabb kyla. Jag gillar att gå i kyltunnan efter bastun när vi är på spa. Men det här...nej och fy!

  SvaraRadera
 2. SV: Verkligen! :-)
  Haha, man har inte roligare än man gör sig!

  SvaraRadera
 3. Usch vad kallt! Hellre ett dopp.

  SvaraRadera
 4. hahah, xD och vilka tävlar i det? bara ja, jag tävlar i snösimmning! hahah xD skulle valt ett dopp iaf ;)

  SvaraRadera
 5. Hmmm, nä jag har inte lust att välja... Undrar liksom bara varför...???

  SvaraRadera
 6. Ugh. Låter ju hemskt. Usch, jag hatar att frysa. haha.

  SvaraRadera
 7. Ett vinterdopp helt klart :P
  Om jag ens klarat av det, jag som är så frusen av mig nästan jämnt.. :)

  SvaraRadera
 8. sv; de är de jag ska kika om :) de gör jag!

  SvaraRadera
 9. Åh, fy! Jag skulle verkligen inte välja något av de aktiviteterna. Hatar att frysa.
  Angående ditt inlägg om vikt och viktnedgång. Har du kollat sköldkörteln? Har man underfunktion på den kvittar det nästan hur lite man äter. Själv hade jag tvärt om, överfunktion, så jag blev smalare och smalare hur mycket jag än åt. Inte kul det heller. Nu är jag frisk igen och väger normalt. :)
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sköldkörteln har jag inte kollat. Det kanske man ska göra. Jag har inte haft problem med den tidigare. Fast det kanske man kan få bara sådär. Jag hoppas ändå att viktnedgången startar snart.

   Radera