lördag 19 januari 2013

Vackert och kall dag


Vilken vacker dag man steg upp till i morse. Solen sken och det var en massa minusgrader ute. nu ska man väl egentligen inte klaga, men jag kan tycka att det är lite för kallt, när är under -10°C. Jag vet att man kan klä sig efter väder, men att promenera med termobyxor på känns så osmidigt. Jag nöjde mig med vinterjacka, mössa och mina uggs som ytterplagg idag. Det blev en promenad till centrum tillsammans med hunden, för att uträtta några ärenden.


Jag blev läskad, det erkänner jag. Jag skulle köpa frukostfrallor på konditoriet och framför ögonen fannas vackra och goda semlor. Jag köpte mig aldrig några semlor. Jag fick stålsätta mig. 


Denna vackra hund, njöt av promenaden idag. Och så skönt det var att svalka sig i snön.

Solen är stark!

Efter småfix här hemma, blir det en stund avslappning innan vi hittar på någonting annat. 
Dagens bästa: Solsken!

Dagens sämsta: Uttagsautomaten tog kortet, när jag skulle ta ut pengar. Jag slog rätt kod. När det stod: Tag ditt kort, kom det aldrig ut. Fick höra efteråt att samma sak hade hänt andra vid samma automat.
29 kommentarer:

 1. Så söta hundarna är. :) De verkligen njuter!

  SvaraRadera

 2. Vilken vacker Yambo när han trivs som bäst!!!

  SvaraRadera
 3. Söööt vovven är och gott med semlor och en all solig vinterdag är ju pricken över i =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag köpte aldrig några semlor. Otroligt att lyckades att avstå!

   Radera
 4. Jodu nu är det kallt vill jag lova vi hade -23 när jag vaknade imorse. Till och med Bella som inte är knusslig vad gäller väder och temperatur ville inte vara ute längre än nödvändigt. Och lilla Pedro han fick kramp i alla tassar på en gång och visste inte vilket ben han skulle stå på. Jag fick lov att bära honom. Tur att han "bara" är en liten dvärgtax :) Ha en bra lördagkväll.

  Kram Kina

  SvaraRadera
 5. Tänkte bara kika in och tipsa om min blogg som är fylld med massa fotografier. Give it a shot, annars ha en grym dag!

  http://linneaflystam.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Jag har svullat semolor två gånger i helgen. Plus massa annat skit. Gott, men nu får jag skärpa mig. Känns som om jag har varit i matkoma i flera dagar nu..

  SvaraRadera
 7. Visst har det varit en kanonfin dag idag! :-) Men jag hade faktiskt termobyxorna på när jag gick ut. Och uggsen såklart. Jag bara älskar mina uggs. Det känns som att de håller hela kroppen varm.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle så gärna vilja ha ett par UGGS till, men det är ju så svårt att hitta 35:or. Den butik, jag köpte mina, är numera nerlagd. Så trist!

   Radera
 8. sv: Tack detsamma!

  fina och härliga bilder!

  SvaraRadera
 9. Har du storlek 35?! Jag som trodde att jag hade små fötter med mina 36:or. Jag är bara 1,53 lång (kort).
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckliga du, som har strl 36. Det är ju också små fötter, men så lättare att hitta skot till. Jag är 156 cm.

   Radera
  2. Visst är det jobbigt att vara kort!!! Jag måste alltid köpa jackor och träningskläder m.m på barnavdelningen. Jag har storlek 158-160 i barnstorlek.Inte så jättekul precis. I damstorlekarna försvinner jag eller så är de för långa.
   <3

   Radera
  3. Att byxor kan bli för långa är ju trist, men jag skulle aldrig kunna få på mig ett par byxor från barnavdelningen. Jag är för tjock!!!

   Radera
 10. Vad roligt att du hittade in till mig!

  Din hund är också jättesöt, trodde först det var en golden.

  Läste att du bloggat ända sedan -06. Jag har precis börjat och har verkligen fastnat i bloggvärlden. Det är ju så himla roligt!

  Vi ses igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det roligt att blogga?! Hoppas du kommer att hålla på med det länge!

   Radera
 11. Världens finaste Yambo! Kram

  SvaraRadera
 12. tack så mycket :) visst är hon :) detsamma måste jag säga om denna skönhet till vovve :D så vacker! är det din?

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga bilder på hunden,ser faktiskt ut som ett leende på den ena bilden.Kram Anette

  SvaraRadera