torsdag 14 februari 2013

Nya böcker

Nya böcker!
Som jag har längtat efter Carolina Gynnings uppföljare till Laura: flickan från havet. Tills sist gick det att beställa Vanessa: Flickan i glaskupan. Jag gillade boken om Laura, så jag ser framemot att läsa om Vanessa, men det får bli efter att jag är färdig med Mr Grey. Jag undrar varför Carolina Gynning väljer att vara med på framsidan av boken. Oftast brukar ju framsidan spegla innehållet, eller så brukar det vara en bild på huvudpersonen på omslaget. Men varken boken om Vanessa eller Laura handlar om Carolina, så det är klart att man undrar...
Sedan har jag också köpt Sommarhuset. Få se vilken bok man börjar med.

22 kommentarer:

 1. Gynnings böcker är jag också lite sugen på. Men just nu är det Mr Grey som gäller. Ha en fortsatt bra kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Säg till om du kan rekommendera dessa böcker efter att du har läst dem ok? Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Just nu pågår en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt mobiltillbehör från Fashion27. Var gärna med och delta! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag läste hennes första bok och tyckte också den var bra.Efter att jag läst Greyböckerna så är man nog härdad att läsa vad som helst.Liza Marklund är också alltid med på omslagen och där kan man också undra varför.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser just nu den första Greyboken. Jag gillar den, men jag vet ännu inte om jag kommer att läsa uppföljarna också. Kanske man tröttnar på allt sex.

   Radera
 5. Jag har inte läst hennes böcker. Men nu blev jag lite nyfiken.

  SvaraRadera
 6. Jag håller också på och läser om Mr Grey just nu :)
  Har funderat på att köpa Gynning-böckerna också och nu när du säger att du längtat efter uppföljaren så kanske jag ska ta och slå till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte så mycket om Gynnings första bok, så att jag blev tvungen att köpa uppföljaren. Jag hoppas att jag inte blir besviken.

   Radera
 7. Varför författare som Gynning och Marklund är med på omslaget är för att deras namn säljer mer än boktiteln. :) Så funkar det. :)

  Annars när det gäller riktigt stora författare med stort F så kan du se att deras namn är större och mer framhävt på framsidan än boktiteln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det kanske. Man tänker sig inte att Gynning jobbar som författare också och då kanske man mer reagerar på att det är en bild på henne på framsidan. Så är det nog.

   Radera
 8. Åh längtar efter en rysligt bra bok så skriv gärna om den var bra sen! :)

  SvaraRadera
 9. Det är så kul med nya böcker. Har aldrig läst nåt av Gynning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker du ska läsa Gynnings böcker.

   Radera
 10. Skulle verkligen vilja läsa något av Gynning!

  Har förresten en frågestund igång på bloggen, så passa på, kram!

  SvaraRadera
 11. Sommarhuset ser intressant ut. Den får jag titta närmare på :-)

  SvaraRadera