onsdag 27 mars 2013

Älskar den!

Ännu en låt jag gillar skarpt!! Jag kan lyssna på Just Give Me A Reason med Pink hur många gånger som helst. Det är så typiskt mig att lyssna på nya favoritlåtar så mycket att jag nästan lyssnar sönder dessa. Jag ska vara försiktig med Pinks låt.


Vilken låt är din favorit just nu?

8 kommentarer:

 1. Sv: Ja det kan vi säg till när du börjar följa mig så följer ja dig! :)

  SvaraRadera
 2. Ja du får ta och köpa de lacket, gillar det skarpt :)
  vilken fin låt :)

  SvaraRadera
 3. Den var bra! :D
  min favorit e heartbreaker med Marina and the diamonds just nu :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är en fin låt!

  Jag är en typisk allmusikälskare utöver stora favoriten Bruce. I veckan har jag varit nostalgisk och lyssnat mycket på låten Guardian Angel med Masquerade (från 80-talet ). En annan gammal favorit är Sweet Dreams med Eurytmics.

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 5. Precis den där låten går varm hemma hos oss också! Så otroligt fantastiskt bra den är!!!! Kul att du tittade in på min blogg! Hoppas du har det härligt i påsk :)

  SvaraRadera