tisdag 26 mars 2013

Matsäck i Frozzypack


Vilken underbar dag jag har haft på jobbet idag!! Redan igår började jag förbereda mig inför den här dagen genom att fixa i ordning min matsäck. Det fick bli pastasallad, en bulle och frukt. För första gången i hela mitt liv, hade jag idag med mig en kaffetermos. Det borde väl ge vuxenpoäng?! I en ishall under flera timmar, smakade det riktigt gott med någonting varmt. Sedan att det var kaffe, gav ro i själen. Hur som helst, så förstår ni att dagen ägnades åt skridskoåkning. En sådan underbar och trevlig dag! Eleverna skötte sig exemplariskt både i bussen båda vägarna och i ishallen: Man blir så glad och stolt! Och det viktigaste av allt: eleverna hade det väldigt roligt!!!


Pastasalladen förvarade jag i min matlåda från Frozzypack. Så bra den var! Locket hade förvarats i frysen i 10 timmar, så pastasalladen blev aldrig varm. Klart att locket gör större skillnad en sommardag på stranden, men den funkade bra idag också. Vilken smart och praktisk uppfinning! Undra om dessa säljs i större storlekar också...

23 kommentarer:

 1. Underbar blogg och härliga bilder
  sv: Men tack då! Kram på dig fina du!

  SvaraRadera
 2. - Ja, visst är rävar vackra:)

  SvaraRadera
 3. Ja visst är hon, lilla pärlan :)

  SvaraRadera
 4. Vill du göra ett länkbyte? Gillar verkligen din blogg<3

  SvaraRadera
 5. sv; ja jag tyckte också det! Ganska enkelt men ändå snyggt! :)

  Hur har din dag vart då? :)

  SvaraRadera
 6. Trevligt med ishall besök.
  En sådan matlåda har vi med, vet inte hur stor din är, men våran rymmer rätt mycket, där vi köpte våran (coolstuff) fanns två storlekar och vi valde den största cirka 20cm lång och 15 cm bred. Har dock inte hunnit använda dem så mycket ännu.

  SvaraRadera
 7. Ja jag vill jobba så mycket som möööjligt :)

  SvaraRadera
 8. Låter som en toppen dag:D

  sv: hihi,tack :D
  kramis♥

  SvaraRadera
 9. Ja tänk att nåt så nyttigt kan vara så gott, och så enkelt att göra. :)

  Den finns i två storlekar. Har även en variant som jag har köpt på Lidl där man frysen in lådan och inte locket.

  SvaraRadera
 10. Gott med matsäck, hade dock inte valt att äta den i en ishall men det låter ganska mysigt ändå. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det godare att äta en matsäck i en solig glänta, men eftersom det var en friluftsdag tillsammans med skolan, så var det inget val.

   Radera
 11. Ingen dum ide. En sån måste jag nog köpa till sommarens utflykter. Ja lite vuxenpäng får du, nu då du tog med dig en termos. Eller var det verkligen kaffe i den eller choklad??? En mysig dag verkade du ha i allafall. En glad påsk på dig.

  SvaraRadera
 12. Vilken bra matlåda :).

  Låter som att ni hade en riktigt lyckad dag, härligt!

  Ha en fin onsdag! /Jennifer

  SvaraRadera
 13. Jag har också en sådan fast en grön! Köpte den hos Fjällräven i Övik i somras. Riktigt bra!

  SvaraRadera
 14. Matlådan verkar superbra men du, de där ISBJÖRNARNA är ju helt underbara. Jag har aldrig sett sådana förut och med en sådan kanske till och med JAG hade kunnat lära mig åka skridskor!!! Finns de till långa personer? ;)

  SvaraRadera