tisdag 26 mars 2013

Blockerar användare

Visst är det kul med beskedet om fler följare på Instagram?! Men upptäcker jag att namnet är annorlunda, kikar jag alltid vem det är. Oftast upptäcker jag att denne följer flera tusen, men har själv inga följare. Hen har heller inga bilder upplagda, kanske. Sådana blockerar alltid jag. Brukar du kolla in nya följare på Instagram?

14 kommentarer:

 1. Ja, absolut. Jag låter bara personer jag känner följa mig där.

  Sv. jag använder mig av myscrapnook.com

  SvaraRadera
 2. Använder inte instagram faktiskt. Men när jag får nya vänförfrågninar på facebook så brukar jag allid se vem det är och vilken anknytning personen i fråga har till mig.
  Ser du använder ett ord som jag aldrig kommer att acceptera med.... hen... nått av det dummaste påhitt jag vet!
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar heller inte ordet hen, men jag valde att använda ordet i det här fallet eftersom jag inte vet om nicknamnet DKAYLAWARDAC är en kille, tjej eller det.

   Radera
 3. Som tur är har jag bara vänner på Instagram, men jag får alltid en massa konstigt folk som lägger till mig på Skype!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ibland funderat på att bli privat användare på Instagram, men så är jag rädd att de, som redan följer mig försvinner när jag väljer att bli privat.

   Radera
 4. Jag fattar inte vad dom vill??
  Din lista på "vårrenovering" ser fin ut, tror jag ska ta en eller 2 ggr i solariet oxå... är inte jätteförtjust i detta, men kankse kan man känna sej liiiite bättre efter?? =))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Solariet piggar upp och man får färg, men det är klart att man inte ska göra det för ofta. Det var länge sedan jag solade solarium.

   Radera
 5. På den tiden då jag hade instagram gjorde jag precis som du. Men jag kände att jag kan leva utan att veta vad alla andra gör hela tiden och stängde ner mitt konto.. :-) och se här - jag lever fortfarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför jag har Instagram är inte främst för att se vad folk gör hela tiden, utan det är främst för att se fina bilder. Man skriver ju inte så mycket där som på fejjan eller på bloggen. Sedan använder jag Instagram för att använda olika fotofilter.

   Radera
 6. Jag använder mej inte så ofta av instagram så har inte sån stor koll på vilka som följer mej, men brukar försöka kolla vilka det är så jag har lite koll :)

  SvaraRadera
 7. Jag har inte så många följare än, och har bara sådana jag känner.... :)

  SvaraRadera
 8. Ja jag blockar massa skit hela tiden tycker jag,tröttsamt!
  Tack säger Alfred;)

  SvaraRadera
 9. Alltid, men då har jag visserligen en låst instagram också. Den är mer privat en bloggen känner jag.

  SvaraRadera
 10. SVAR: Tack så mycket!

  Jag kollar också jämt mina followers!

  SvaraRadera