tisdag 23 april 2013

Gröna fingrar saknas

Bildbevis. Växten är död.

Bevisligen saknar jag gröna fingrar. Jag tycker det är så fint med gröna växter, men inte ens de växter som kräver minst vatten, kan klara sig hemma hos mig. Till en början är jag duktig med att känna efter hur jorden känns. Jag har då vattnat om det har behövts. Men sedan händer något. Jag tröttnar eller så. Tills sist dör den stackars växten/blomman. Kan man beställa ett par gröna fingrar någonstans? Jag hade velat ha ett par i så fall.

Någon som känner igen sig?

21 kommentarer:

 1. Jag är också dålig på att ta hand om växter!

  SvaraRadera
 2. sv: Tack :D logon är baserad på logon vi ska ha till vår modevisning =)

  SvaraRadera
 3. Jag, jag och jag! :) Jag har snarare vita fingrar än gröna, eller vad ska man säga. Att få växter att överleva är nog min absolut svagaste sida :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är jag iallafall inte ensam om det.

   Radera
 4. Jag har absolut inga gröna fingrar. Ska vi ha krukväxter inomhus får mannen sköta dem.

  SvaraRadera
 5. Sådär ser det tyvärr ut här hemma också...alldeles för ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det tråkigt när det blir så?!

   Radera
 6. Stämmer så bra på mej med, fast jag har kommit på att orkidéer trivs ganska bra hos oss. Försöker lite då och då att köpa lite fina växter men det tar bara ett par veckor så är dom döda, men jag brukar hinna fota dom iaf ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undra om orkidéer kan trivas hos oss också....

   Radera
 7. Skulle oxå behöva beställa ett par gröna fingrar. Helst efter mitt projekt idag när jag gett mig på att plantera fröer till tomater, kryddor, sallader osv, undrar hur det kommer att sluta...troligtvis som din blomma, tyvärr. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Jodå jag känner igen mig ;) Köpte en hemtrevnad för ett tag sen, den behöver vatten hela tiden... passar inte mig :) Kramis Suss

  SvaraRadera
 9. Hej kikar in som ny här. Har inga gröna fingrar inomhus,lite bättre utomhus.Nåväl kikar runt vidare lämnar ett spår och hoppas du vill göra detsamma:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittade till min blogg!

   Radera
 10. du är inte ensam om det, brukar också glömma bort att vattna blommorna. och när jag väl gör det är det för sent, haha

  SvaraRadera
 11. Hehe ja verkligen. Jag har inte några gröna fingrar alls!

  SvaraRadera