onsdag 24 april 2013

Läromedelsmässa


Idag åkte jag och mina kollegor på läromedelsmässa i Eriksbergshallen. Det är alltid kul att kika på nyheter inom undervisning. Jag känner stor lust att till nästa läsår införskaffa annan mattebok till mina elever. Jag gillar inte riktigt den vi har idag. Visst underlättar det att få bläddra och titta i läromedlen istället för att endast kika i en katalog.


Efter mässan åkte vi hem till en kollega, som bjöd på en jättegod soppa och annat tilltugg till. 

Vilka gottegrisar vi är!

Vilken mysig och trevlig eftermiddag det blev med ens underbara kollegor!11 kommentarer:

 1. Busungen kör med Eldorado. Ganska svår matte får åldern, men dom verkar lära sig mycket.

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt läkargäng ni verkar vara =)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Det är vi verkligen!! Jag jobbar med de bästa!

   Radera
 4. Det är guld värt när man trivs med sina arbetskolleger och att man kan ha roligt ihop.... Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ja, nog finns det många bra böcker att använda sig av :)

  SvaraRadera
 6. gud vilka gulliga bilder på matteböckerna!

  SvaraRadera
 7. Svar: Ja, det var gott! :)

  SvaraRadera