torsdag 25 april 2013

Tyska terrorister


Lustigt. Eller inte. Googlar man på tysk terrorist, så är Lasse Åberg och Kajsa Bergqvist de första träffarna bland sökresultaten. Inte är väl de de första man tänker på, när man tänker på det sökordet. Anledningen till varför Lasse Åberg finns med bland sökresultaten är för att en äldre tyckte att han liknade Norbert Kröcher. Läs här.  Tysk polis trodde att Kajsa Bergqvist var självmordsbombare. Läs om det här. Man får inte alltid de sökresultat på Google man förväntar sig.

11 kommentarer:

 1. haha undrar varför d är så. random

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man hade ju hoppats att riktiga terrorister hade dykt upp!

   Radera
 2. http://sanastasia.blogg.se/2013/april/kattn.html#comment Har du sett/ska se filmen The host?

  SvaraRadera
 3. Det får man verkligen inte. Mycket lustigt och mindre lustigt dyker alltid upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu dyker jag väl upp som tysk terrorist på Google bara för att jag nämnt ordet på bloggen.

   Radera
 4. Haha nä jag vet,ibland förundras man över vad folk googlat på och hamnat på min blogg ....eller så har jag skrivit om både det ena och det andra som kan "misstolkas " :-)))
  Ha en fin kväll o tack för kommentaren så jag hittade hit.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 5. Ja, kärleken är underbar :D

  SvaraRadera
 6. Hade jag varit Lasse Åberg hade jag stämt Google :)

  SvaraRadera