lördag 11 maj 2013

Besök på stan


När min man kämpade under Göteborgsgirot, passade jag på att "göra" stan.  Mitt projekt var att kolla på skor. Det är inte lätt att hitta skor i strl 35 om man inte vill shoppa loss på barnavdelningen (vill inte det!). Trots en mulen förmiddag, var det så fint i stan med blommande körsbärsträd och många glada människor.


Efter att ha gått fram och tillbaka, blev jag allt lite hungrig, Det fick bli ett besök på mitt favoritcafé Espresso House inne i Femmanhuset. Där finns alltid gott fika och det är en mysig inredning.


Efter ett tag sprack det upp och solen värmde gott. Jackan kändes genast överflödig och fick hänga på armen istället. Så vacker Göteborg är på våren!


Efter att shoppat klart och mött en mycket nöjd make vid målgången, var vi tillbaka på Göteborgsgirots område. 


Där fick vi syn på Glenn Hysén, som tyvärr hade ramlat under cyklingen.
Jag fann skor på skoaffären Jedviks. Vilken bra service de bjöd på! Det blev ett par Palladium i strl 36, men med ett par sulor satt de bra på. Upptäckte idag att mina fötter är olika stora. Min vänstra fot är störst. Är era fötter också olika stora? Jag hade ett presentkort på The Body Shop, som jag också utnyttjade idag. Det blev också en söt t-shirt från Saint Tropez.

Jag är väldigt nöjd med den här dagen!

21 kommentarer:

 1. Finshopping och gofika, härligt. Sådana dagar gillar jag. Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Ett besök i femmanhuset är ett måste när jag är i Göteborg :-)

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. För min del är Femmanhuset inget måste. Lite tråkigt är det allt, men det är smidigt att det det finns så många butiker under ett och samma tak.

   Radera
 3. sv; ja det är verkligen superhärligt att åka!

  SvaraRadera
 4. Fina goa Göteborg, älskar den staden. Bara traska omkring där är hur mysigt som helst, men lite shopping är ju aldrig fel. Ha en toppensöndag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Det låter som en bra dag i Göteborg! Snygga skor du fick tag i. Jag har problem att hitta skor på grund av att jag har så breda fötter och det är alltid lika skoj när man hittar några riktigt bra :-).

  Ha en skön söndag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. sv: tack så mycket! det värmer!

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! Kul att träffa Glenn :)

  SvaraRadera
 8. Vinnaren av veckans blogg är nu utsedd! Vinnaren hittar du här http://bilderbyalice.se/2013/may/vinnaren-av-veckans-blogg-2.html#comment. Var det inte du som vann så kommer en ny chans imorgon!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Det här låter som en riktigt bra dag.
  Må väl och önskar dig en fin start på nya veckan, kram Maria

  SvaraRadera
 10. Ser superhärligt ut! :) Kram

  SvaraRadera