söndag 12 maj 2013

Bilder från Göteborgsgirot


Här kommer lite mer om Göteborgsgirot och cykling. Starten gick inne på Ullevi. Där var också mål. Det var trångt för cyklisterna vid start. Under de fem första kilometrarna gick det ganska trögt. Ingen kunde direkt dra iväg från klungan.


Även om jag inte cyklade själv igår, kunde jag känna pirret när startskottet gick. Det såg rätt härligt ut, när alla cyklade iväg.

Klara....
...färdiga
...cykla!

Jag blev lite inspirerad av cyklingen igår. Återigen är jag ingen tävlingsmänniska, men trots det börjar jag fundera på om man ska ställa upp på Orust Runt. Då funderar jag närmast på 2 mil- eller 4 mil-sträckan. Det lutar mest på det sistnämnda. Tiden skulle inte vara det viktigaste för mig, utan det viktigaste är mer uthålligheten och känslan av att jag har ställt upp. Få se, få se vad jag gör den 2 juni.

12 kommentarer:

 1. Ja, gör det. Ska mannen med ställa upp där så kan ni ju köra ihop! Det är skönt att cykla! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det är skönt att cykla. Man kanska ska anmäla sig då.....

   Radera
 2. hej! :) Tänkte bara tipsa dig m att jag har en tävling på min blogg just nu där du kan vinna ett finfint pris, och allt du behöver göra är att lämna en kommentar så är även du med och tävlar!:)
  förlåt om du ogillar såna här kommentarer,och ha en fortsatt bra dag!:)

  SvaraRadera
 3. Klart du ska köra !! Se det som en rolig utmaning :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En utmaning är det framförallt. Sedan kan man ju faktiskt se det mer som ett träningstilfälle.

   Radera
 4. Åh jag tycker definitivt att du ska köra! Du kommer känna dig så nöjd efteråt tror jag att du antog utmaningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske ska göra det i alla fall. Det är ju en otroligt skön känsla efteråt.

   Radera
 5. Det tycker jag absolut att du ska göra :) Det brukar vara en grymt härlig kick!

  SvaraRadera
 6. Så kul! Du kommer att vilja åka fler och fler lopp sedan, jag lovar! :) Men just innan ångrar man sig alltid och undrar varför man är så dum?!? I alla fall jag. ;)
  Så snart starten gått, släpper nervositeten. Satsa på 4 mil, det fixar du!

  SvaraRadera